Jedna nevěra Ondřeji Sokolovi nestačila. Veřejně otevírá staré rány a s exmanželkou si dává repete.

 Celebrity 
12. dubna 2014 06:00 / Jitka Jahodová
  0
📷
5 fotografií v galerii
Zrada, nevěra, milostný trojúhelník... Foto: archiv Činoherního klubu
Herec a režisér Ondřej Sokol se poslední dobou nebojí odhalovat čím dál víc ze svého soukromí. Poté, co kiny proběhl jeho částečně autobiografický snímek Krásno, měla před nedávnem v pražském Činoherním klubu premiéru hra Zrada, kterou také režíroval Ondra. A i zde hraje jednu z hlavních rolí.

Více než zajímavé ovšem je, že ve hře Harolda Pintera jde o nevěru, milostný trojúhelník a narušené přátelství, a že kromě kamaráda Martina Fingera, jenž hraje přítele Ondřeje ve filmu i v divadle, ztvárňuje na jevišti Sokolovu manželku jeho skutečná bývalá žena Kateřina Lojdová! „Není to tak, že bych role schválně obsadil lidmi, které znám, abychom to měli jednodušší. Naopak. Věděl jsem, že to bude složitější, když to budeme hrát zrovna my tři, a tak jsem to chtěl, aby se některé věci otevřely a byly reálné,” vysvětlil režisér s tím, že v tématu nevěr, rozchodů a ochlazování vztahů se najde téměř každý divák, včetně jeho.

„Je strašné, když si člověk uvědomí, jak to sedí. I já jsem každou tu scénu ve svém životě několikrát zažil, ale nechtěli jsme jen tak hrát něco, co se nás vůbec netýká. Přestože to mnohdy bolí,” dodává herec, který se stejně jako v Krásnu na jevišti odhalí i fyzicky. Vzhledem k tomu, že se dost scén odehrává v posteli, se to ale dá očekávat...
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve