Jak ten čas letí! Už i finalisté Superstar mají šediny. Vítěz z roku 2005 si na nich postavil novou image.

 Celebrity 
12. dubna 2014 05:33 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Z dvojnásobného otce vyrostl elegán Foto: Petr Pelucha
Na konci ledna se zpěvák Vlasta Horváth stal již podruhé tatínkem. Doma má tedy dvouletou Lindu a sotva tříměsíční miminko Alžbětu. Kdo by však čekal, že je z něj vyčerpaný tatínek, co má na triku fleky od dětské výživy, tomu teď vytřeme zrak. Finalista SuperStar jde znovu s kůží na trh v dokonale padnoucím obleku s uhrančivým pohledem a s písněmi, ve kterých se nebojí pojmenovat věci pravým jménem.

Třetí album prý bývá pro interpreta rozhodující a toto rčení nebere na lehkou váhu ani Vlasta. S nahráváním nové desky ”To máme znáť” si proto dal na čas. Nechtěl uspěchat otcovské radosti ani pracovní starosti a kromě repertoáru zapracoval také na image. Zatímco většinu jeho vrstevníků s blížící se čtyřicítkou začínají trápit ubývající vlasy a přibývající kila, Horváth se tomu může jen smát. „Od posledního vydání desky mi přibyly nejen šediny, ale i životní zkušenosti a to se logicky odrazilo i v mých textech. Přestal jsem se zabývat tím, co nemůžu ovlivnit. Na druhou stranu, když s něčím nesouhlasím, umím se ohradit a stát si za svým názorem,” přiznává zpěvák a v desítce nových písní se nevyhýbá ani tématům zrady nebo ztráty přátelství.

Právě o tom je pilotní singl To máme znát, který doprovází rovněž videoklip. Záměrně se děj odehrává v přístavu, jako symbolika loučení, ale taktéž začátek nových cest. „Ne náhodou se říká, že tam, kde jedno končí, něco jiného začíná. Důležité je brát to s nadhledem,” doplnil Vlasta na závěr.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít