Mladičká kopie Kate Moss tomu vaření zatím moc nedala. Raději se místo toho procházela po mole.

 Celebrity 
11. dubna 2014 14:39 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Eva Klímková vyhrála světové finále Elite Model Look v Číně Foto: SaSaZu
Vítězka světové soutěže Elite Model Look Eva Klímková je v českém šoubyznysu nová a teprve se otrkává, ale i za tak krátkou dobu stihla již několik cest do zahraničí. Nedávno se vrátila z Japonska, kde ji očarovala především asijská kuchyně, a proto si nemohla nechat ujít představení barmského menu v restauraci SaSaZu.

Jako šestnáctiletá dívenka s vařením zatím pochopitelně nemá moc zkušeností. Šéfkuchař restaurace Shahaf Shabtay ji tedy do základních tajů kuchyně milerád zasvětil. Sama Eva vypadá, že toho moc nesní, ale v jídle se omezovat rozhodně nemusí. V prvé řadě je štíhlá po otci, který ji často na akce doprovází a za druhé je, což se na modelku sluší, hodně vysoká. „Rychle jsem vyrostla, sním toho hodně a veškerá energie šla nejspíš do mé výšky,” směje se Klímková.

Jako každý rok šéfkuchař restaurace SaSaZu vytváří nový koncept. Nemění pouze jídla, ale celou atmosféru podniku. Přináší nové prvky do vystupování obsluhy, novou hudbu a masáže. Tento rok se více zaměřuje i na umění a kuchyně se ponese v barmském stylu. „Barma, dnešním názvem Myanmar, mě nadchla. V posledních měsících jsem toto místo navštívil dokonce třikrát,” říká Shahaf. Klímková byla jednou z mnoha, kdo přišel popřát úspěch a štěstí do nového roku, protože jí však ještě nebylo 18, skleničku šampaňského držela jen symbolicky.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008