V květnu pozná Česká republika to pravé zemětřesení. Legendární crossoverová kapela míří k nám.

 Celebrity 
14. dubna 2014 04:47 / Jitka Jahodová
  0
📷
3 fotografie v galerii
Dog Eat Dog se vrací do Čech! Foto: Archiv
Máme skvělou zprávu pro milovníky rocku, ska, punku, hip-hopu nebo crossoveru. Jedna z nejúspěšnějších amerických kapel, která ovlivnila několik generací a je známá především ze začátku devadesátých let, Dog Eat Dog, přijede do České republiky. Vyznavači tohoto hardcorového hudebního stylu se nyní mohou těšit na českou koncertní šňůru. Začíná 2. května v Mariánských lázních a končí 10. května v Týništi nad Orlicí. Zkrátka nepřijdou fanoušci z Třebíče, Krnova, Frýdku Místku, Jindřichova Hradce, Kadaně a z Prahy.

Dog Eat Dog tentokrát přijíždějí s vystoupením složeným ze všech největších hitů. Jejich poslední koncert u nás v září loňského roku hlásil vyprodáno. Pekelná kapela vznikla roku 1993 z bývalých členů legendárních Mucky Pup a následovali úspěch Anthrax. Jako první zkombinovali tvrdý rock s hip-hopem a saxofonem. V tu samou dobu vydali mini LP Warrant‘, jenž odstartovalo jejich hvězdnou kariéru.

Crossoverová kapela je stále v plné síle a dokazuje, že jejich rozjuchaná muzika dostane všechny do varu. Namasírujte si lýtka a vyrazte si řádně zaskákat a zapogovat na jeden z koncertů.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve