Česká Miss: Když už i Libor Bouček recykluje vtipy, ani italská sexbomba to nevytrhne...

 Celebrity 
30. března 2014 11:15 / Jitka Jahodová
  0
📷
5 fotografií v galerii
Tak co říkáte na novou Českou Miss 2014? Foto: Česká Miss
V sobotu se konal 10. ročník soutěže Česká Miss, která je jedinou národní soutěží krásy. Večerem provázel moderátor Libor Bouček. V porotě zasedla moderátorka Top Star magazínu TV Prima Iva Kubelková, trojnásobný olympijský vítěz ZOH 2014 v ruském Soči Ondřej Moravec, zpěvák Vašek Noid Bárta, ředitelka soutěže Michaela Maláčová. Letošní jubilejní ročník zaštiťovala ex-sexbomba Sophia Loren (79).

Opuštěný Libor se musel mezi deseti krásnými finalistkami cítit blahem bez sebe. Po necelém roce je moderátor už nějaký čas zase sám. Na konci minulého roku se rozešel s přítelkyní Markétou Haindlovou, se kterou randil několik měsíců. Měl prý moc práce. Té má hodně, protože ji odvádí zkrátka dobře, ale zhruba půlku večera strávil focením populárních ”selfie” fotek, které se od udílení Oscarů staly opravdovým hitem a my tímto připomínáme, že opakovaný vtip přestává být vtipem.

Jako vždy čekala nervózní mladé dívky oblíbená promenáda v plavkách. Celý večer byl opravdu hojně prokládaný výzvou pro hlasování vaší favoritce a příliš mnoho času zabraly jakési Boučkovy medailonky z Mauriciu, během nichž prověřoval schopnosti finalistek. Abych to zkrátila, marně jsem vzpomínala na dnes již historické ročníky Miss, během nichž se většina programu odehrávala na pódiu. Zmizela i má nejoblíbenější volná disciplína a místo ní proběhlo hromadné taneční vystoupení Velký Gatsby. Nejspíš chtěly tancovat všechny holky a neuměly se dohodnout... Na závěr všech deset slečen předvedlo přehlídku večerních šatů Blumarine. Přes všechny sliby Maláčové, že letos to bude bomba, jubilejní ročník neurazil, ale ani nepotěšil.

Seznam vítězek České Miss 2014:

Česká Miss posluchačů Frekvence 1 – č. 10 Gabriela Franková
Česká Miss sympatie TV Prima – Česká Miss 2013 Gabriela Kratochvílová
2. vicemiss a titul Česká Miss Earth – č. 5 Nikola Buranská
1. vicemiss a titul Česká Miss World – č. 7 Tereza Skoumalová
Desátá Česká Miss – č. 10 Gabriela Franková
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008