Lady Gaga oslavila 28. narozeniny. To znamená, že se navlékla do dalších bláznivých kostýmů, v nichž sotva vidí na krok.

 Celebrity 
30. března 2014 17:21 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Už jste si koupili lístek na její Artpop bál? Foto: Twitter
Tak je zase o rok starší, ale o to šílenější. Lady Gaga vyvolává debaty každý den. Někdo ji nesnáší, druzí ji milují. Nebojí se vyjádřit svůj názor a často k tomu zvolí opravdu nevšední způsob mluvy. Roku 2010 ji časopis Forbes zařadil na seznam 100 nejvlivnějších osobností světa, byla na 4. místě.

V pátek 28. března oslavila tato extravagantní popová diva osmadvacáté narozeniny a jak se dalo čekat, připravila si na to pár pěkných oblečků, kterým nechyběly monstrózní klenuté platformy, masky na očích, přehnané paruky a prapodivné kostýmy, u nichž se často nedá určit, o jakou část oděvu přesně se vlastně jedná.

K narozeninám dostala Gaga nejen hromady blahopřání, ale zároveň odstartovala své další turné s názvem The Artpop Ball, během něhož podruhé přijede i do Prahy. Koncert se bude konat 5. října v 02 aréně a cena lístku se pohybuje okolo 1400 až 2600kč. Už teď je jasné, že všechny fanoušky čeká velkolepá nezapomenutelná show.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47