Vše, co potřebujete vědět o svatbě světoznámého slepého tenora a jeho nové manželce

 Celebrity 
29. března 2014 15:06 / Jitka Jahodová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Andrea Bocelli se konečně oženil se svojí přítelkyní a manažerkou Veronicou Foto: Twitter
Slavný tenorista Andrea Bocelli (55) se po dvanácti letech randění během minulého víkendu oženil s Veronicou Berti (30). Shrnuli jsme všechny informace, které potřebujete o novomanželích a jejich nedávné svatbě vědět.

1. Sňatek uzavřeli v livornské svatyni Montenero za účasti pouhé hrstky hostů, včetně Bocelliho dvou dospívajících synů Amose (19) a Mattea (16) a jeho první manželky Enriky Cenzatti, s níž se rozvedl roku 2002. Nevěsta na sobě měla hedvábné šaty z dílny Ermanno Scervino a přes ramena hodila prošívanou krepdešínovou bundu. Vlasy stáhla dozadu a ozdobila snítkou květů, které doplnily kytici bílých růží.

2. Berti bylo pouhých 18 let, když nevidomého tenoristu poznala a začali spolu chodit takřka okamžitě po jeho rozvodu. Postupem času se z ní stala jeho manažerka. Pro svatbu se rozhodli, protože se spolu cítí spojeni už navěky.

3. Datum svatby má pro ně zvláštní význam. Bocellimu se 21. březen zamlouval, protože se jedná o první jarní den a jejich společná dcera Virginie (2) má v tento den narozeniny.

4. Svatební hostinu pořádali novomanželé ve své vlastní vile Forte dei Marmi nedaleko Pisy. Jejich domov se nachází nedaleko Andreova bývalého obydlí ve Versilie, který je nyní útočištěm pro Enricu a jejich dva syny.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Tech

I detektor lži se dá podvést. Víte, jak funguje, a dokázali byste ho obelhat?