Rolling Stones oznámili evropské turné. Kameny se do Prahy tentokrát nepřivalí

 Celebrity 
15. března 2022 10:10 / Mirka Malá
  0
📷
2 fotografie v galerii
Letos v létě půjde nejspíš o poslední příležitost vidět Stouny Depositphotos
Na Stouny tentokrát a zřejmě už zároveň naposledy jedině do Vídně nebo do Mnichova. Legendární formace oznámila termíny svého evropského turné a Praha mezi nimi není.

Legendární skupina oznámila evropské turné s názvem Sixty, které se uskuteční v červnu a červenci letošního roku. Mezi vyvolenými městy jsou Madrid, Mnichov, Liverpool, Amsterdam, Bern, Milán, Londýn, Brusel, Vídeň, Lyon, Paříž, Gelsenkirchen a Stockholm, jak uvádí CNN.

Poslední turné na oslavu šedesátin kapely

Letos v létě tedy odehrají Rolling Stones celkem čtrnáct koncertů. Turné Sixty má oslavit 60 let od vzniku kapely. Mick Jagger, Keith Richards a Ronnie Wood také uskuteční svůj dlouho očekávaný návrat do Velké Británie. Skupina vystoupí na stadionu fotbalového klubu Liverpool FC, což bude vůbec první stadionové show Stounů v tomto městě.

Vzhledem k věku členů kapely lze celkem snadno předpokládat, že krátké turné Sixty bude poslední příležitostí, jak Stouny vidět živě. Kdo chce začít shánět vstupenky do nejbližších měst, tak Rolling Stones budou v Mnichově už 5. června, zatímco na vídeňský stadion přijedou 15. července.

A fanoušci se mohou těšit na velké stadionové best of. Stouni budou hrát mimo jiné i hity jako Gimme Shelter, Paint It Black, Jumpin' Jack Flash, Tumbling Dice, I Can't Get No Satisfaction, Start Me Up a řadu dalších.

Zdroj: CNN, Billboard.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47