Útok na manželku Pohlreicha zrovna když bojuje s rakovinou! Dostane od Pavla Novotného milost?

 Celebrity 
23. ledna 2015 07:53 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Manželka Pohlreicha bojuje s rakovinou prsu Facebook
Nemohlo to přijít v horší chvíli. Manželka šéfkuchaře Zdeňka Pohlreicha bojuje už tři měsíce s rakovinu prsu. Následkem léčby jí vypadaly všechny vlasy. Je náhoda, že zrovna v této době se dostaly na povrch důkazy, které ji usvědčují ze sexu se zajíčky?

Jisté je jedno, Zdeňka Pohlreichová, dříve Gruberová, to teď rozhodně nemá lehké. „Moc vám všem děkuji, nestíhám odepisovat. Každá zpráva mě hřeje u srdce a dává mi naději a sílu. Moc vám děkuji a nesmírně si toho vážím,” vzkázala Zdeňkova žena všem, kteří jí podporují.

Bude zajímavé sledovat, zda web Extra, který tvrdě rozjel proti Pohlreichové útok kvůli kauze, o níž jsme vás informovali zde, bude dál stejně tvrdě pokračovat a nebo zda paní Zdeňku raději na úkor menší čtenosti nechají vydechnout a soustředit se na to, co je v tuhle chvíli nejdůležitější – bojovat a neztrácet pozitivní myšlení.

„Lidem jako je Adam Kosniovský, Lukáš Luong a dalším, kteří zásobují bulvár nechutnostmi a informacemi z mého soukromí, někteří pro peníze (za pár stovek) jiní na zakázku apod... chci vzkázat, že nás se Zdenečkem nic nezastaví, ani voda ani vítr, my jedeme do kopce i z kopce, prostě jedeme stále a nic a nikdo nám v tom nemůže zabránit,” vzkázala nemocná Zdena donašečům, kteří s největší pravděpodobností Extra zásobují materiálem.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47