Zrada dvou životních lásek Josefa Vinkláře nikdy nepřebolela. Jedna zemřela předčasně, druhá herce nechtěla.

 Celebrity 
25. března 2014 05:51 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Vinklář v seriálu Byl jednou jeden dům FOTO: Česká televize
Asi by nikdo nepředpokládal, že národem zbožňovaný herec Josef Vinklář v lásce moc štěstí neměl. Sice byl třikrát ženatý, ale ženy, které on doopravdy miloval, nikdy nezískal.

Jeho největší láskou byla bezesporu kolegyně z Národního divadla, do které se herec bláznivě zamiloval. Lásku ke krásné a vznešené herečce Janě Březinové Vinklář dlouho tajil. Veřejnost se o ní dozvěděla až po hercově smrti, ovšem kolegové z divadla o jejich milostném vzplanutí věděli a bylo jasné, že právě ona byla důvodem, proč se herec rozvedl s tehdejší manželkou Ivankou Devátou. Březinová se ale k lítosti Vinkláře po prožitém vášnivém románku nerozvedla a vrátila zpět k manželovi. V pouhých šedesáti letech předčasně zemřela.

Na sklonku života se Vinklář bezhlavě zamiloval podruhé. Jeho vyvolenou byla česká lékařka žijící v Kanadě. Kvůli ní byl dokonce ochoten odejít z divadla a odstěhovat se za velkou louži. Jenže i jeho poslední láska byla vdaná a po krátkém románku se i ona rozhodla, že se rozvádět nebude. To byl pro Vinkláře okamžik, kdy si řekl, že se ženami nadobro končí.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47