Na podpatcích to umí, ale když obují brusle, popadají jako hrušky. A takhle si chcete, modelky, nabrnknout hokejistu?

 Video 
25. března 2014 05:20 / Jitka Jahodová
  0
Loading...
📷
4 fotografie v galerii
Umíte fandit lépe než ony? Tak neváhejte a přihlaste se do soutěže. Zdroj: Youtube.com
Souboj tří českých krásek míří do finále podobně jako klub Lev Praha v playoff Kontinentální hokejové ligy. Všechny Missky - Linda Bartošová, Michaela Štoudková a Aneta Vignerová jsou svobodné, tudíž každá z nich chce ukořistit lákavou výhru v podobě večeře s hokejistou Lva.

Za sebou už mají holky několik soubojů pod záštitou televizí Sport1 a Sport2 HD a tentokrát se vrhly na led, což je pravé místo hodno hokejových fanynek. Nejprve změřily síly ve slalomu mezi kužely s hokejkou a pukem a následně v rychlostním závodu bruslení po obvodu hřiště. Mají beze všeho sebevědomí na rozdávání, ale na ledové ploše jsou to trochu polínka. To se samozřejmě ze všech sil snažily omlouvat. „Slalom byl mnohem těžší, než vypadal. Málem jsem si dala pěkně na kokos,” komentovala Bartošová. Přese všechna kymácení a pády to ovšem zvládly a úkoly splnily.

Jestliže to umíte líp a jste lepší než ony, neusnadněte jim hru a bojujte také o nejlepší fanynku klubu Lev Praha a to tím, že se přihlásíte do soutěže na www.facebook.com/TelevizeSportTV a nahrajete co nejzajímavější fotku, jak fandíte.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum