Fakta o Jennifer Aniston: Má řecký původ a její kmotr se proslavil jako Kojak

 Celebrity 
24. března 2014 15:48 / Jitka Jahodová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Celým jménem Jennifer Joanna Aniston Foto: Twitter
Všichni víme, že Jennifer Aniston měla hlavní roli v seriálu Přátelé, uzavřela manželství s jedním z nejvíc sexy mužů planety Bradem Pittem a je přirozeně krásná. Jenn si získala srdce fanoušků po celém světě a pokud lapila i to vaše, zde je 11 věcí, které byste o ní měli vědět.

1. Slavná herečka se narodila 11. února 1969 Johnu Anistonovi a Nancy Dow v Kalifornii. Letos jí bylo 45, je ve znamení vodnáře a její celé jméno zní Jennifer Joanna Aniston.

2. Po otci má řecké geny. Než se přestěhovala do Pensylvánie, žila jako dítě v Řecku po boku jednoho z rodičů. Původní jméno jejího otce je Yannis Anastasakis. Změnil si ho při cestě do Spojených států, když byla Jenn ještě batole.

3. Nejen ona se dala na hereckou dráhu. Otec John hrál v populárním americkém seriálu Dny našeho života a její kmotr Telly Savalas se proslavil jako plešatý detektiv Kojak.

4. Na střední školu chodila s nejedním slavným umělcem. Za všechny můžeme jmenovat např. Wesley Snipes, Sarah Michelle Gellar, Dom DeLuise nebo Ellen Barkin.

5. S matkou nemá moc pevné pouto. Nancy Dow je americká herečka a modelka, ale také spisovatelka. Napsala knihu Od matky až k přátelům a kvůli jejímu obsahu s ní Jennifer nemluví.

6. Jako Rachel Greenová v seriálu Přátelé vystřídala mnoho účesů. Ale jen jeden z nich získal nakonec jméno ”The Rachel” podle charakteru postavy.

7. Dodnes udržuje pevné přátelství s kolegyní Courteney Cox, která hrála Monicu. Aniston je dokonce kmotrou její dcery Coco Riley Arquette, jenž se narodila roku 2004.

8. Od roku 2000 do 2005 byla vdaná za krasavce Brada Pitta. Jejich manželství skončilo, když na něj praskly pletky s herečkou Angelinou Jolie.

9. Teď je zasnoubená s hercem, režisérem a scénáristou Justinem Therouxem. Pár spolu randí od května 2011 a žádost o ruku přijala v srpnu 2012. Společně žijí ve vlastním domu v Bel-Air.

10. Jako osoba je velmi ležérní a bezstarostná. Když zrovna nepracuje, raději na sebe hodí džíny a tričko a nestará se o make-up.

11. Jennifer Aniston je tváří kosmetiky Aveeno, kterou používá i ona sama. Říká se, že za to dostala osmimístnou částku.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47