„Její lži mi zničily život,” říká Domenico Martucci a poslal Ivetu Bartošovou k soudu. Když se neomluví, půjde se léčit.

 Celebrity 
03. února 2014 06:16 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Iveta se bude se svým manželem vídat i u soudu Foto: Facebook D. Martucci
Italský hrabě Domenico Martucci je jedním z Ivetiných ex a dnes už by se nenašel snad jediný člověk, který by neslyšel o milostném čtverci Iveta – Rychtář – Macura – Domenico. A stejně tak začínají být všichni pečení vaření u soudu.

Teď se ovšem nechystá trestní oznámení na Josefa Rychtáře, ale přímo na Ivetu Bartošovou. Hrabě má od její pomluvy, že ji chtěl zabít a rozprodat na orgány, nejen z ostudy kabát, ale dodnes je terčem urážek, opovržení a nechvalně skončila i jeho kariéra. „Iveta a její lži mi prakticky zničily život. V roce 2011 všichni uvěřili jejímu tvrzení, že jsem ji držel u ní doma zavřenou úplně bez jídla. Samozřejmě to nebyla pravda, ale já si kvůli tomu zažil dva roky pekla. Lidé mě nenáviděli, protože jsem byl pro všechny ten zlý, co jí ublížil. Až loni v létě se ukázalo, že to ona s Rychtářem ublížili mně,” říká Martucci.

Ivety je mu prý líto, jelikož je to přeci jen jeho bývalá přítelkyně, ale přesto si omluvu za napáchané zlo žádá. V případě, že by nechtěla nic z toho odvolat, soudce ji pošle na psychiatrii. „Soud objedná vyšetření automaticky, protože bude jasné, že je Iveta úplně mimo. Alespoň by se tak splnilo přání její rodiny,” uvedl Ital. Rodina Bartošové totiž neustále usiluje o její léčení.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod