Jitka Asterová má po padesátce postavičku jako lusk, a přesto se v jídle nijak neomezuje. Ba naopak! Prozradila tajemství úspěchu.

 Celebrity 
03. února 2014 05:51 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Dříve přebornice sexu, teď exceluje jako zdravá kuchařka Foto: Diet Plan
Herečka Jitka Asterová má ve svých padesáti čtyřech letech postavičku jako víno. Rozhodně nehladoví, ale denně dbá na svůj jídelníček a hodnotná jídla. Aby získala přehled o nejnovějších trendech v přípravě luštěnin, přihlásila se na kurz vaření nejkrásnější české nutriční terapeutky Lady Noskové a všem dokázala, že kromě herečky, moderátorky a učitelky sexu je také vynikající kuchařkou.

Luštěniny patří mezi potraviny, které spousta lidí vynechává, jelikož je neumí správně uvařit. Jitka se na kurzu naučila, jak tuto surovinu připravovat a zároveň zdravě mlsat. „To se můžete ucvičit, ale pro ladnou ženskou postavu je potřeba správně jíst. Ač jsem velký příznivec cvičení, tak mám vyzkoušené, že zhubnout se dá i bez cvičení, ovšem bez správného stravování nikoliv,” podělila se o zkušenosti. V Diet Planu si Jitka Asterová také nechala sestavit jídelníček na míru. Od té doby, co vaří podle něj, pozoruje zásadní změnu: kila jdou dolů a přitom se nají do sytosti a ještě si pochutná. „Už mám dole 6 kilo a to je přesně tolik, kolik jsem si přála, ale zdravě už budu jíst pořád,” libovala si.

Jitka je se svou postavou spokojená, ale jako každá žena má za sebou pár neúspěšných pokusů s nesmyslnými hubnoucími procedurami. „Dřív se říkalo, že když chce žena zhubnout, musí se prostě začít omezovat – protože pro krásu se musí trpět, že,” rozesmála se a pokračovala: „sama jsem si tím prošla a zjistila jsem, že když člověk delší dobu hladoví, má po určité době chuť vyjíst ledničku... a jednou to prostě udělá, protože tyhle cesty nikam nevedou,” kroutí hlavou Jitka Asterová.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum