Goťák zavzpomínal, jak s Helou Vondráčkovou juchali na šedesátinách Jitky Zelenkové

 Celebrity 
03. února 2014 05:57 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Prodloužené mládí má Jitka po mamince Foto: Lenka Hatašová
Zpěvačce Jitce Zelenkové bude letos už šedesát čtyři let, ovšem oproti svým dvěma pěveckým kolegům Karlu Gottovi a Heleně Vondráčkové zastavila čas. Kromě toho, že s radostí odhalila svůj recept na mládí, připomněl to i Gott pár let starou památeční fotografií, jenž umístil na sociální síť.

Pravda, Jitka je z této trojice nejmladší, ale jak všichni dobře víme, Helena už má za sebou nějaké ty plastické operace. Ty Zelenkové zatím nic neříkají a její tajemství nespočívá ani v drahé kosmetice, nýbrž ve správných genech, které jsou k nezaplacení. „Ani moje maminka neměla do pozdního věku žádné vrásky,” říká zpěvačka, kterou maminka opustila teprve předloni.

„Nedám dopustit na běžné původní české výrobky. Něco jako drahé krémy nebo různé zázračné přípravky, na to jsem nikdy nebyla. Chodím včas spát, tedy nejlépe před půlnocí a spím minimálně sedm hodin, ale to je skutečně spodní hranice. Další věc, bez které nemohu být, je pohyb na čerstvém vzduchu. V zimě jsou to běžky, a když není sníh, miluji hodinové procházky v přírodě,” svěřila zpěvačka, čím přispívá ke své dědičné zásobě.

Stejně blahodárným životabudičem jsou pro ni i pobyty v lázních. Jednou ročně jezdí do Třeboně a poctivě se tam věnuje všem aktivitám od relaxu po tělocvičnu. Jitka Zelenková místo noční zábavy v baru sedne na kolo nebo medituje u zapálené svíčky. Vnitřní klid a pohoda je prý lepší, než plastická chirurgie.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Celulitida trápí ženy bez ohledu na věk i postavu. Tělu je potřeba dodávat živiny, které jsou účinné...

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít