Kyklop z Maxim Turbulenc zhubnul 60 kilo a teď na něm doslova visí kůže

 Celebrity 
02. února 2014 05:00 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Stále má na čem pracovat Foto: Kloboukfilm
Když před rokem slavil zpěvák Pavel Vohnout své kulaté narozeniny, prohlásil, že nastal čas zásadně změnit svůj život. Prvním počinem bylo vydání sólového alba, na kterém mapuje svoji existenci. „Splnil jsem si tím cédéčkem sen,” usmíval se tehdy zpěvák známý pod přezdívkou Kyklop. „Je opravdu o mně, taková zhudebněná autobiografie.”

Sólové CD odstartovalo změny v jeho životě. „Jakoby mě najednou lidé začali vnímat jinak,” potvrzuje a se smíchem dodává: „Dokonce i Karel Gott prohlásil, že ho překvapilo, jak jsem citlivý člověk. Prý ho mátlo to moje maxi tělo.”

A právě onu fyzickou hmotnost se snaží Pavel Vohnout zničit. Podařilo se mu zhubnout více než 60 kilo, posiluje a dokonce začíná navštěvovat salon krásy! Důvod je prozaický, po zhubnutých kilech potřebuje zpevnit nejen léta povolené tělo, ale také kůži, která na něm doslova visí. „Přiznám se, že návštěvu B.elle jsem zvažoval docela dlouho,” vysvětluje s jistými rozpaky v hlase. „Byl jsem totiž přesvědčený, že zkrášlovací procedury nebo napínání pokožky přísluší ženským, ne chlapům.”

Jelikož se blíží jeho další, v pořadí už padesáté první narozeniny, chce hrdě dostát svých předsevzetí o vylepšení zevnějšku a hodlá celou věc dotáhnout do konce.

Jak se stále méně mohutnému Kyklopovi hubnutí a inovace vzhledu daří, můžete osobně zjistit třeba 5. února na koncertu v pražské Akropolis, který Pavel dostal jako narozeninový dárek od své doprovodné kapely Blue Rocket z Teplic.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít