Tohle je ale pořádný kostlivec ve skříni! A zrovna u Viktora Preisse jsme ho nečekali!

 Celebrity 
02. února 2014 05:49 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Slušňák Viktor Preiss Foto:Facebook
Herecké manželství Jany Preissové a Viktora Preisse není zdaleka tak ukázkové, jak se na první pohled může zdát. A jaké že tajemství střeží velikán divadelních prken?

Na herce ze skříně vypadl docela slušný kostlivec. Tedy on to není ani tak kostlivec jako jeho nemanželská dcera. Už se skoro zdálo, že je manželské uklouznutí zapomenuto, ale celá kauza se před nedávnem provalila. Oblíbený herec si totiž k dvěma synům, které má s herečkou Janou Preissovou, pořídil ještě dceru.

Když se o věc začali zajímat novináři, manželé mlčeli jako hrob. Existenci svého nevlastního sourozence potvrdil Martin Preiss. Ale toho to evidentně nepřekvapilo. V hereckých kruzích je podobných případů poměrně dost, tak co si s tím lámat hlavu. Nepříjemné je, že dcerka se ze slavného tatínka snaží vytřískat nějakou tu kačku za mlčení. Jako by nestačilo, že už před lety Viktor Preiss zaplatil její matce za to, aby si tajemství nechala pro sebe. A sumička to nebyla zrovna malá, mluví se částce téměř půl milionu korun.

To je hodně nepříjemné, ale jak se zdá, manželství Jany a Viktora Preissových stojí na pevných základech a ani tato nepříjemná kauza ho neohrozila.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47