Debbi a Ben se zbláznili. Místo zpívaní hráli na Václaváku americký fotbal.

 Celebrity 
01. února 2014 18:03 / redakce
  0
📷
6 fotografií v galerii
Z bránícího Bena šel strach.  / inStory.cz
Oni se asi zbláznili, ťukali si na hlavu kolemjdoucí na Václavském náměstí v Praze, když viděli, jak se tam prohánějí zpěváci Debbi a Ben Cristovao oblečení jako hráči amerického fotbalu. My víme, že nezbláznili. Šlo víceméně o sázku. Svůj fanouškovský spor vyřešili krátce před nedělním finále národní ligy amerického fotbalu, slavného Super Bowlu NFL, který u nás živě vysílají televize Sport1 a Sport2 HD.

Debbi si nenechala líbit slovní provokace od Bena, který se na nedávném večírku navážel do jejího oblíbeného klubu Denver Broncos. „Chci dát Benovi pořádnou lekci z amerického fotbalu,“ nechybělo před akcí v Praze nadšení mladé zrzce s uhrančivým hlasem. Ben jako správný sportovec výzvu bez váhání přijal.

Úkol vymyšlený Debbi zněl jasně, v co nejkratším čase proběhnout mezi lidmi v dolní části Václavského náměstí, překonat bránícího soupeře a na území protivníka položit šišatý míč, takzvaný touchdown. Kdo myslíte, že vyhrál? Jasně, že Ben.

Ten neváhal skákat přes vše, co mu přišlo do cesty, přehnal se přes drobnou Debbi a kolemjdoucí turisty jak splašený kůň a svůj běsnící běh zakončil touchdownem. Debbi, ač se s první částí úkolu poprala s vervou, přes bránícího Bena neprošla. Skončila na jeho rameni jako pytel brambor. Debbi však nemusí smutnit. Chystá se prý odveta, kterou tentokrát vymyslel Ben. „Zatím nechci prozradit detaily, ale moje výzva bude mít spojitost s koukáním na Super Bowl v televizi z pohodlí domova a s partou kamarádů.“
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47