Mádlova přítelkyně Eva Josefíková přiznala, že by ráda více partnerů

 Celebrity 
04. února 2014 14:05 / Jitka Jahodová
  0
📷
3 fotografie v galerii
Eva Josefíková v Show Jana Krause Foto: TV Prima
Pořekadlo - Co je v domě není pro mě, rozhodně neplatí pro hereckou dvojici Evu Josefíkovou a Jiřího Mádla, kteří spolu chodí už dva a půl roku a od října tvoří jednu domácnost. V páteční Show Jana Krause herečka prozradila, co se děje u nich za zavřenými dveřmi. ,,Nemám ambice Jiřího předčít, takže mi nevadí, když se píše partnerka Jiřího Mádla. Já jsem doma typická zástěrka, když mám čas tak ráda vařím, uklízím...” poodhalila, jak si doma se svým partnerem stojí.

Ale není to jen nějaká domácí puťka. Přiznala totiž, že by uvítala více partnerů. Štěstí pro Jirku, že jen těch hereckých. „V posledním filmu mi nadělili dva partnery a Jirkovi hned asi pět holek. Tak to mě třeba štve, protože pak si doma věšíme na lednici to skóre a děláme si zkrátka zářezy. No a já prohrávám,” prozradila herečka, čím se rádi baví.

Poslední film, ve kterém Eva hraje, je Vejška od režiséra Tomáše Vorla a v budoucnu by ráda byla obsazena do dramatické role. „Bavilo by mě, kdybych mohla ukázat něco víc ze sebe, nějaké emoce, kdybych mohla jít do nějaké exprese.”
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008