Co má kráska Táňa Kuchařová s Mádlem? Ondro Brzobohatý, neměl by ses začít bát?

 Celebrity 
11. listopadu 2015 10:45 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Pohledy, šeptání do ouška, letmé dotyky... no, být Ondrou Brzobohatým, tak se asi bojíme o Táňu Kuchařovou Profimedia
Lehké doteky, polibek na tvář, flirtující pohledy, tak nějak to včera vypadalo na tiskovce České televize k vánočnímu schématu. Vedle sebe se tam objevil herec Jiří Mádl s krásnou Táňou Kuchařovou a herečkou Eliškou Jansovou. Zatímco druhou jmenovanou bral Jirka spíš kamarádsky, s tou první to vypadalo úplně jinak.

"Smáli se, bavili se a tak jako Jirka celou dobu po Táně koukal, nemohla ani ona odtrhnout zrak od něj. I když on není žádný velký krasavec a na Ondru Brzobohatého (s kterým Kuchařová chodí) rozhodně nemá, charisma je jedna věc a vzhled druhá.

Neměl by se tedy Ondřej Brzobohatý začít obávat soka v lásce? Zřejmě asi ne. Všechno mezi Mádlem a Kuchařovou byla jen nevinná hra pro pár fotografů a kamarádské pokukování. Nicméně člověk nikdy neví, čert nikdy nespí a Jirka je podle všeho momentálně single.

Rozhodně ale všechny tři uvidíme o Vánocích. Zatímco s Eliškou Jansovou si zahrál v pohádce, s Táňou si střihne roli hokejisty, jehož ženu, kterou mu nejkrásnější žena světa hraje, mu bude svádět Adrian Jastraban.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47