Televizní obrazovky v létě ovládne policejní šéfka. Kateřina Winterová musí vyřešit i vraždu vlastního manžela

 Seriály & Filmy 
18. června 2022 17:58 / Mirka Malá
  0
📷
2 fotografie v galerii
Kateřina Winterová je šéfkou mordparty TV Nova / volný zdroj
Letní televizní program bývá obvykle ve znamení repríz starých seriálů, jedna světlá výjimka se ale letos najde. Na televizní obrazovky už na konci června zamíří krimi seriál Šéfka s Kateřinou Winterovou.

Winterová se jako šéfka pražské mordparty musí vypořádat jak s aktuálními případy, tak se smrtí svého manžela. Byl zastřelen policisty, proto se to také smetlo rychle ze stolu. Winterová ale oficiální verzi nevěří a na vlastní pěst tajně pátrá po pravdě. To však dá do pohybu řetězec událostí, které ovlivní osudy všech v jejím okolí. V deseti hodinových dílech se diváci mohou těšit kromě osobních příběhů i na deset uzavřených a velmi silných případů vražd s překvapivým rozuzlením.

"Major Karla Langerová je vedoucí oddělení vražd. To znamená, že řeší ty nejtěžší případy. Má za sebou tým dvou kapitánů, mužů; s jedním z nich spolupracuje dlouho, s druhým krátce, protože je na oddělení nový. Vedle aktuálních případů řeší Karla také případ svého mrtvého muže, který pro ni zůstává i přesto, že uplynulo několik let, stále otevřený. Sama Karla je životem i prací ostřílená žena. Je docela přímá, ale zároveň lidská a snaží se vždycky najít pravdu," řekla nám Kateřina Winterová, která je v posledních letech z televizní obrazovky známá především svým Herbářem.

Winterová, která je jinak členkou činoherního souboru Národního divadla, má za sebou už řadu seriálů, ale policistku, natož na vraždách, ještě nikdy nehrála. Diváci si ji naopak mohou pamatovat z oceňovaných sérií Terapie či Případ pro exorcistu. Tato role proto pro ni byla výzvou a díky natáčení seriálu si mohla udělat i názor na policejní prostředí.

"Já se na place potkávala i s reálnými policisty, kteří nám pomáhali a je na nich vidět, že jde o vcelku vyrovnané osobnosti. Jsou milí a vtipní a člověk je s nimi rád v kontaktu, protože jsou takzvaně normální. Osobně si myslím, že pro tuhle práci je potřeba určitá vyrovnanost, uzemňovat emoce a nepokládat se plně do jednotlivých případů, protože jinak by se z toho mohl člověk zbláznit. Prostě psychologický profil policistů musí být hodně dobrý, jinak by to nemohli dělat." myslí si herečka.

Seriál se začne dvěma díly za sebou vysílat už v úterý 28. června a v záplavě letních repríz bude jistě vítaným televizním osvěžením.

Další zdroj: TV Nova.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod