Takhle dnes vypadají Bertík, Míša a Matýsek z komedie S tebou mě baví svět

 Seriály & Filmy 
15. ledna 2022 16:51 / Mirka Malá
  2
📷
2 fotografie v galerii
Dětské hvězdy z komedie S tebou mě baví svět se herectví nevěnují TV Prima
Film S tebou mě baví svět patří rozhodně k nejoblíbenějším českým komediím. Televizní stanice ji vysílají i několikrát do roka a vždy si najde velké divácké publikum. Dnes by ale diváci Bertíka, Míšu a Matýska vůbec nepoznali.

Jan Kraus si je ale pozval do své talk show, protože to zní sice neuvěřitelně, ale letos bude této komedii rovných 40 let.

Marek Dvořák, Václav Korda a Lukáš Pelánek

Tedy Bertík, Míša a Matýsek, kterému byl v době natáčení filmu teprve rok. Václavovi alias Míšovi bylo tehdy sedm a Markovi alias Bertíkovi osm let. "Byl jsem nejstarší, a to mi zůstalo,“ komentoval svůj tehdejší věk Marek Dvořák. Ten měl kdysi docela úspěšnou dětskou filmovou a televizní kariéru, ale  dnes se věnuje zcela jiné profesi.

Pro všechny je komedie S tebou mě baví svět jen příjemná vzpomínka, i když Lukáš Pelánek si z natáčení coby roční dítě nemůže pamatovat zhola nic. "Já věděl prd,“ souhlasí Lukáš, který se o tom, že se stal filmovou hvězdou, dozvěděl dokonce až v pozdějším věku.

Dvořák Statusu dětské hvězdy občas využije

Marek Dvořák si naopak natáčení pamatuje velmi dobře a netají se tím, že občas svého statusu dětské hvězdy využije. "Já jezdím jednou za rok na víkend na motorky s partou kamarádů a jeden rok bylo téma S tebou mě baví svět. Chtěli jsme se ubytovat v hotelu z filmu. Volal jsem do hotelu a říkám, že potřebuju pro nás šest motorkářů bydlení. Ale nešlo to. Tak říkám, víte, já jsem Bertík z toho filmu, co se u vás točil,“ vyprávěl Marek Dvořák s tím, že jeho historka zabrala a ubytování pro sebe a své kamarády získal.

Zdroj: TV Prima.

Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod