Jakub Prachař se v novém filmu zamiluje do lásky z dětství. Takový vztah má herec za sebou i v reálném životě

 Seriály & Filmy 
07. června 2022 10:35 / Mirka Malá
  0
📷
3 fotografie v galerii
Chystá se nová romantická komedie Bioscop
Láska z dětství má z Jakuba Prachaře v připravované romantické komedii konečně udělat chlapa. Nový celovečerní film se právě natáčí a onou dětskou láskou není nikdo jiný, než Tereza Ramba.

Jakub Prachař hraje typického pětatřicátníka, jenž nemá odvahu dělat v životě to, co by ho skutečně naplňovalo. Po náhodném setkání s láskou z dětství svůj dosavadní život přehodnotí a rozhodne se stát opravdovým mužem.

Aby ale svoji vyvolenou skutečně získal, musí ji nejprve přesvědčit o tom, že není žádná bábovka. Odjede kvůli tomu dokonce do Tater na takový chlapský tábor, kde to ale zrovna dvakrát nezvládá.

Protože to je ale romantická komedie, tak to ve filmu Buď chlap! samozřejmě dobře dopadne. Oba filmoví hrdinové, spolu dobře spolupracují, mezi Prachařem a Terezou Ramba to skvěle funguje i v reálu. "Kuba je jeden z hrstky českých herců, se kterými jsem nikdy nic netočila. Známe se ale dlouho a dlouho jsme také kamarádi. Je vždycky fajn, pracovat s někým, koho znáte a můžete se od toho odpíchnout,“ svěřila se Tereza Ramba.  A podobně to cítí i Prachař. "S Terezou se mi hraje perfektně, má za sebou hodně filmů, takže to klape.“

Film má ale skvělé herecké obsazení i mimo hlavní postavy. Ve vedlejších rolích se ukážou například Ester Geislerová, Sabina Remundová, Naďa Konvalinková, Ivana Chýlková, Igor Bareš či Ondřej Sokol. Fandové romantických komedií si ale na premiéru filmu budou muset počkat až do března příštího roku.

Bez zajímavosti není, že Prachař už má vztah se svou láskou z dětství za sebou i ve svém reálném životě. Právě nevydařené manželství s Agátou Hanychovou začalo jako dětská láska. Jako děti slavných rodičů se skutečně spolu znali od malička a byli velkými kamarády.

Nakonec z toho byla láska taková, že byl Prachař ochoten na Agátu nějaký čas čekat, protože v době, kdy se jí začal dvořit, byla zrovna zadaná. Nakonec se však dočkal, Jakub a Agáta se vzali, později se jim narodila dcera Mia, ale manželství skončilo poměrně ošklivým rozvodem, kvůli kterému Agáta musela prodat i oblíbenou chalupu, na kterou dlouhé roky jezdívala celá její rodina.

Další zdroj: Bioscop

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008