Krimi dokument o Marilyn Monroe od Netflixu slibuje vyřešení mnoha konspiračních teorií

 Seriály & Filmy 
08. dubna 2022 10:53 / Mirka Malá
  0
📷
2 fotografie v galerii
Marilyn podle dokumentu měla temná tajemství Depositphotos
Připravovaný dokument o legendárním sex symbolu Marilyn Monroe od Netflixu, má být opravdu přelomový. Jednak divákům poskytne dosud neviděný pohled do posledních dnů života této hvězdy a rovněž slibuje vyřešit hned několik konspiračních teorií a záhad kolem její smrti.

Šedesát let po její smrti, se dokument Netflixu nazvaný The Mystery Of Marilyn Monroe: The Unheard Tapes, ponoří do záhadných okolností kolem jejího předčasného úmrtí. Příběh o tragickém skonu Marilyn Monroe je samozřejmě dobře známý po celém světě.

Co se tehdy stalo

4. srpna 1962 zemřela Monroe ve svém domě ve věku 36 let poté, co se údajně předávkovala drogami. Od té osudné noci však koluje nespočet konspiračních teorií o tom, co se té noci skutečně stalo a zda všechny klíčové detaily týkající se jejího úmrtí vyšly najevo. Netflix tvrdí, že v dokumentu budou věci, o kterých diváci dříve neslyšeli, jak píše The Stylist. Mimo jiné i díky tomu, že ve filmu zazní dosud nezveřejněné rozhovory z vyšetřování z roku 1982, kdy byl případ Monroe formálně znovu otevřen.

Aby bylo možné odpovědět na některé palčivé otázky kolem její smrti, dokument také zveřejní dosud neslyšené nahrávky od některých členů jejího nejužšího kruhu, což přinese alespoň nějaké odpovědi na otázku, kdo ve skutečnosti byla tato velká hvězda stříbrného plátna.

Monroe měla četná temná tajemství

Trailer k filmu, ze kterého doslova mrazí, už dává nahlédnout do některých temných tajemství, která mají být v dokumentu odhalena. Vidíme v něm ikonické momenty Monroe, jako je scéna jejích bílých šatů, které foukají nahoru přes mříž metra ve filmu The Seven Year Itch. A k tomu moderátor říká, že odhalit pravdu o Marilyn Monroe je jako dostat se do jámy lvové. Dokument bude mít premiéru 27. dubna 2022.

Zdroj: The Stylist, Netflixlife

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít