Gott oslavil 77. narozeniny a opravdu se chystá zazpívat!

 Seriály & Filmy 
15. července 2016 04:53 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Karel Gott oslavil 77. narozeniny a vypadá více než skvěle! Facebook
Ještě před pár měsíci měl Karel Gott pochybnosti, zda mu ten nahoře dopřeje oslavit další narozeniny. A dopřál! Bůh Bohovi pomohl! Zpěvák překonal těžkou nemoc a má elán, sílu a chuť do života i do práce. A chce už brzo zazpívat!

Gott, který byl a stále je zaplaven gratulacemi, svým fanouškům poděkoval na sociální síti, kam přidal i svou aktuální fotku s obrovskou kyticí.

"Moji milí příznivci, děkuji za všechna přání, která mi posíláte k mým dnešním narozeninám. Vážím si toho, stejně jako vaší neustálé přízně, která mi byla v uplynulých měsících doslova energetickým nábojem. Po tom všem, čím jsem si v posledním, téměř roce prošel, myslím, že dnes večer bude důvod pozvednout číše a připít si na život a na zdraví. Symbolicky si přiťukávám i s vámi a ať se vám daří. Krásné dny, váš Karel Gott," napsal Slavík.

A pokud vše půjde podle plánu a zdraví vydrží, určitě své fanoušky ještě potěší na koncertním pódiu. Možná už 15. října v O2 aréně na koncertě Miro Žbirky a Mariky Gombitové. Šlo by tak o ultra mega návrat dvou velkých hvězd mezi diváky.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve