Známý herec z Ordinace a Cest domů vysoudil na Jakubiskové skoro milionu! A poslal na ní exekutory!

 Seriály & Filmy 
20. dubna 2016 04:54 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Tohohle herce měla Jakubisková s manželem připravit o peníze! Teď na ně poslal exekutory! archiv Prima, Profimedia
Říká se, že na každého jednou dojde a jak se zdá, na producentku a herečku Deanu Jakubiskovou Horváthovou už došlo. Herec známý z Ordinace v růžové zahradě či Cest domů, slovenský umělec Milan Bahúl poslal její firmu k soudu. A uspěl! Peníze však stále nemá, proto na Jakubiskovou a jejího manžela poslal exekutory.

Jak uvedl Nový Čas, jde o vyplacení provize pro Bahúla za film Nejasná zpráva o konci světa. Spor trval neuvěřitelných dlouhých 17 let. Manželé Jakubiskovi měli herci zaplatit 410 tisíc korun, ale za tu dobu vzrostla částka s úroky až na bezmála 1,5 milionu, a tu teď budou muset zaplatit.

„Obvodní soud vyřkl verdikt v můj prospěch, ale protistrana se odvolala ke krajskému soudu. Ten loni na podzim potvrdil rozsudek a odvolání protistrany zamítl. Do dnešního dne mi firma Jakubisko film nezaplatila ani cent a vzniklo exekuční rozhodnutí“ řekl Bahúl pro Nový Čas.

Jakubskovi mají na krku spoustu dluhů a několik exekucí. Zda se Bahúl dočká svých peněz je tedy otázkou. Jisté však je, že tím to nekončí.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít