Děsivá smrt v Ordinaci v růžové zahradě! Kdo zemře a koho se podaří zachránit? To musíte vidět!

 Seriály & Filmy 
05. května 2016 04:54 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Další postava vinou tragické událost zemře ve slavném a sledovaném seriálu! reprofoto TV Nova
Dnes večer dojde v seriálu Ordinace v růžové zahradě ke strašné tragédii! Zahyne jedna z hlavních postav příběhu. Těhotná sestra Stela přijde o život, o čemž už VIPstory.cz jako první vědělo a informovalo před několika měsíci. Kamila Kikinčuková tak ze seriálu odchází!

Ordinace v růžové zahradě začíná být takovým malým hřbitovem. V jejím průběhu zemřelo několik představitelů. Jedni to kritizují, další říkají, že je to tak, jak to je i v reálném životě. Jenže tentokrát půjde o mladou a ke všemu těhotnou zdravotní sestru, dceru už bývalého ředitele nemocnice Hejduka.

Stela Seifertová se vybourá v autě a boj o svůj život prohraje. Co se ale stane s jejím nenarozeným dítětem?

"Bude tam velká hádka mezi otcem nenarozeného dítěte doktorem Tomášem Zajícem a právě Stelou. Ta pak sedne rozčilená za volant a způsobí autonehodu v nepřehledné zatáčce. Postava zdravotní sestry zemře, ale miminko se podaří zachránit. I když to bude hodně dramatické," prozradil VIPstory.cz zdroj z produkce natáčení.

Díl se točil celý týden. Nešlo jen o ateliéry, ale i exteriéry - reálie a štáb musel spolupracovat s kaskadéry. "Nebylo možné posadit Kamilu Kikinčukovou do auta, aby se překulila na střechu. Ale vše dobře dopadlo a diváci uvidí dechberoucí, i když tragický díl Ordinace," dodal zdroj.

Zatímco Kamila Kikinčuková tím pádem ze seriálu odchází, její otec Pavel, kterého proslavily komedie Slunce, seno, Okresní přebor nebo Babovřesky, zatím zůstává. Jak a zda jeho postava skončí, je zatím otázkou.
Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Objevte nejnovější kolekci minišatů Reserved. Letní inspirace, které uchvátí!

Styl

Celulitida trápí ženy bez ohledu na věk i postavu. Tělu je potřeba dodávat živiny, které jsou účinné...

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum