Luxusně placená Adamovská tak trochu remcá a naříká si! Pálí ji snad dobré bydlo?

 Seriály & Filmy 
31. března 2016 04:54 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Zlata Adamovská vydělává královské peníze, přesto si tak trochu stěžuje!  archiv Nova
Kdo může dnes říct, že si za den vydělá patnáct až dvacet tisíc korun. Ani špičkoví manažeři. Zlata Adamovská a někteří další herci v seriálu Ordinace v růžové zahradě ano! Přesto si známá herečka stěžuje a o kultovním díle, které běží na obrazovce Novy už drahně let, nemá nejlepší mínění.

Jak uvedl týdeník Pestrý svět, Adamovská má nadstandardní honorář, přesto hudruje, jak kdyby měla sedět za kasou a pípat kuřata.

„Musím říct, že je to tvrdej chleba. Není to o tom, že si do Ordinace jdeme zaskotačit. Natáčíme třeba dvanáct hodin v kuse a do toho se musím naučit třeba třicet stran textu, takže to jsou docela těžce vydělaný peníze, abych to uvedla na pravou míru,“ uvedla Zlata Adamovská.

No asi zapomněla, že například opravdoví lékaři, zdravotní sestry dřou i šestnáct nebo čtyřiadvacet hodin denně a za nepoměrně nižší plat. Do toho operují, zachraňují životy. Adamovská a spol to dělají jenom jako.

Herečka a manželka Petra Štěpánka, který v Ordinaci také hrál, si ale postěžovala, že zatímco udělala řadu jiných věcí třeba na divadle nebo ve filmu, lidi ji znají teď hlavně díky seriálu, který vzniká z větší části hlavně v kulisách.

„Jsou i divadelní hry a televizní inscenace, které prošly bez povšimnutí. Je to kolikrát nespravedlivé, že kvalitní věc, které si vážíte, nemá takový divácký úspěch, jako povrchnější seriál,“ podotkla herečka.

Co tím tedy chce říct? Že Ordinace v růžové zahradě jen povrchní slátanina? No ve své podstatě ano, ale stále má děj, stále živí spoustu herců a dalších lidí a nejlépe herce jako je právě Zlata.

A co se týče divácké úspěšnosti, je to o tom, že do divadla se vejde tři sta nebo pět set lidí, u obrazovek sleduje seriál přes milion lidí.

„Trochu se Zlatě divím. Chápu jí po umělecké stránce, ale ona je skutečně poslední, kdo si může stěžovat. Jakkoli! Navíc ona netočí denně, tady jsou herci, kteří točí opravdu skoro denně a málokdo z nich remcá. Jsou rádi, že mají práci a poměrně rychle vydělané peníze,“ podotkla jiná z hereček.

Adamovská si taky neuvědomuje, že zatímco divadelní platy a honoráře jsou směšné a často se zkouší zadarmo a placená jsou až představení, tedy třeba v muzikálech to tak je, v televizi nebo u filmu jsou peníze jisté a to i přesto, že seriály, filmy nemají třeba pak ohlasy, návštěvnost nebo sledovanost.

Kdyby Adamovská ze seriálu odešla či její role skončila, o čemž se už také na Nově pomalu mluví, asi by pocítila, že mít a nemít zhruba čtvrt milionu měsíčně je znatelný rozdíl. Za rok to dělá více jak dva a půl milionu průměrně a na to mnozí Češi dělají i deset let.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít