Téhle deptané a podváděné české herečce je 70! Proč to neslavila?

 Seriály & Filmy 
11. dubna 2016 03:01 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Jaroslava Obermaierová slaví 70!  archiv Nova
Jaroslavě Obermaierové je 70! Včerejší jubileum ale ve velkém stylu neslavila! Neměla na to totiž moc času. A přitom by se řeklo, že k velké hvězdě velká oslava patří.

"Neslavím, pracuju. Točím. Kolegové byli ale zlatí, popřáli mi. Potěšilo mě to," svěřila se drbna Nyklová ze seriálu Ulice.

S pár přáteli se má v příštích týdnech potkat, protože jí chtějí popřát a její jubileum s ní zapít.

Jaroslava Obermaierová neměla život zrovna jednoduchý. Svého syna Jaroslava vychovávala sama. Otec dítěte a její bývalý manžel jí psychicky týral, deptal, možná ji i týral fyzicky. O tom dnes už nechce herečka mluvit. Ale podváděl jí a ona byla na všechno sama.

"Kde je, jak skončil, nevím a je mi to jedno. Byl to darebák," poznamenala Obermaierová, která jak říká, je ráda, že se toho věku dožila.

"Těším se na léto, až nebudu muset nic dělat, budeme na chalupě, v klidu, nebo někam pojedeme. Nebo až přijedou kamarádi, něco dobrého ugrilujeme. A bude pohoda," podotkla Jaroslava, pro kterou je největší oslava klid a pohoda na chalupě u Zruče nad Sázavou, když nikam nemusí. To si prý dá i panáka, v klidu kávičku a je jí dobře.

Herečka se tak zařadila mezi oslavence kulatého výročí. Ve čtvrtek padesátiny slavila Lucie Bílá, v pátek by padesát bylo Ivetě Bartošové. Příští rok 80. narozeniny oslaví Jan Přeučil, 60. narozeniny zpěvačka a herečka Hanka Křížková.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít