Rakovinou zkoušená Maciuchová zahájila léčbu! Víme kde!

 Seriály & Filmy 
18. února 2016 04:54 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Hana Maciuchová se pustila do boje s rakovinou! Profimedia
Oblíbená herečka Hana Maciuchová se bohužel zařadila mezi ty umělce, kteří jsou životem a hlavně nemocemi těžce zkoušení! Poté, co si od lékařů vyslechla krutou diagnózu - rakovina, se dala na boj. A léčbu nyní na Radioterapeutické a onkologické klinice na pražských Vinohradech.

Zde musí herečka, která loni skončila v seriálu Ulice právě ze zdravotních důvodů podstoupit ozařování prsu a možná ji čeká chemoterapie. A také chirurgický zákrok.

Maciuchová je ale statečná. Oporu nemá sice v rodině, protože nemá manžela ani děti, ale má pár dobrých přátel, včetně hudebního pedagoga Eduarda Klezly.

"Zahájila jsem léčbu a moc děkuji za podporu všem. Vážím si toho. Držte mi palce," vzkázala fanouškům herečka, která věří, že se z nemoci vyléčí.

Také Karel Gott podstupuje léčbu rakoviny mízních uzlin a před sebou má poslední sérii chemoterapie. I on nyní věří, že nemoc zahnal do kouta. Onemocnění mízních uzlin není ve většině případů nikdy vyléčitelné, ale zaléčitelné. Nicméně musí počkat na verdikt lékařů, zda léčba skutečně zabrala, jak se předpokládá.

Kdo boj s rakovinou bohužel nevyhrál, byl architekt a výtvarník Bořek Šípek. Zemřel na onemocnění slinivky břišní, s níž ale zase naopak snad úspěšně bojuje olympionička Věra Čáslavská.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít