Zemřel herec Matthew Perry. V pouhých 54 letech tragicky utonul ve své vířivce

 Celebrity 
29. října 2023 04:44 / Ema Maxová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Herec se podle dostupných informací utopil ve vířivce ve svém domě Depositphotos
Smutná zpráva obletěla svět. Nečekaně zemřel herec Matthew Perry, který se proslavil zejména rolí Chandlera Binga v seriálu Přátelé. Bylo mu 54 let. Herec se podle dostupných informací utopil ve vířivce ve svém domě.

Matthew Perry byl v sobotu nalezen mrtev ve svém domě v Los Angeles, informoval americký web TMZ. Podle jeho zdrojů se herec vrátil domů někdy dopoledne po dvouhodinové projížce na kole. Když se Matthew přijel do svého domu, zavolal svému asistentovi a požádal ho o schůzku. Když asistent o dvě hodiny později dorazil, zjistil, že herec nereaguje. Zavolal 911 a čekal na pomoc. Když záchranáři přispěchali na místo, Perryho se již oživit nepodařilo.

Server s odvoláním na policii napsal, že Matthew Perry byl nalezen bez známek života v sobotu ve svém domě v Los Angeles. Záchranáři podle zdrojů vyrazili na místo po oznámení o zástavě srdce. Herce našli ve vířivce bez známek života. Perrymu bylo 54 let a celoživotně bojoval se závislostí na lécích a alkoholu. Na místě tragické události ale neměly být nalezeny žádné drogy a zatím neexistuje ani podezření na cizí zavinění.

„Zdroje nám říkají, že dnes ráno skutečně zemřel ve svém vlastním domě po nějaké fyzické aktivitě. Záchranáři do jeho domu přispěchali kvůli srdeční zástavě, ale oživit se jim ho následně nepodařilo", píše TMZ.

Na poslední fotografii na Instagramu, kterou Matthew zveřejnil 23. října, si užíval právě v osudové vířivce. „Teplá voda vířící všude kolem. Také vám to dělá tak dobře? Jsem Mattman,“ napsal koncem října fanouškům.

 

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Matthew Perry (@mattyperry4)

 

Matthew Perry si získal srdce diváků po celém světě především jako představitel svérázného Chandlera Binga, kterého v deseti sériích Přátel ztvárnil. Jak poznamenává agentura AP, seriál z let 1994 až 2004 z něj udělal jednu z nejvýraznějších postav Hollywoodu.

Hrál také v seriálu Beverly Hills 90210 či několika nezapomenutelných filmech (většinou v komediích)... jako 'Blázni spěchají,' 'Celých devět yardů', 'Tři do tanga', a mnoho dalších. Zatímco jeho postava na obrazovce byla pro diváka vždy přívětivá a optimistická, Matthew v soukromém životě hodně trpěl - zejména již zmiňovanou závislostí na drogách a alkoholu... konkrétně na lécích proti bolesti. Léta byl závislý na Vicodinu. Matthew otevřel tuto bolestnou kapitolu svého života v dokumentu, které vydal minulý rok. V něm herec podrobně popsal, jaké problémy měl, včetně jeho častého hubnutí a nabírání na váze během natáčení seriálu Přátelé.

Matthew se nikdy neoženil, jednou byl krátce zasnoubený s Molly Hurwitz, ale svou osudovou lásku, kterou mu v Přátelích byla Monika, v reálném životě nenašel.

Autorský článek, další zdroj: tmz.com, cnn.com.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít