Akční hrdina Jeremy Renner je po šílené nehodě na kolečkovém křesle. Zlomil si celkem 30 kostí

 Celebrity 
11. února 2023 09:56 / Mirka Malá
  0
📷
1 fotografie v galerii
Jeremy Renner se bude po nehodě zotavovat ještě dlouhé měsíce Wikimedia Commons / Eva Rinaldi
Akční hrdina Jeremy Renner je po šílené nehodě, kdy ho přejel sněžný pluh, na vozíku. A ačkoliv to tak nemusí na první pohled vypadat, je to dobrá zpráva. Rennerovi totiž sněžný pluh polámal celkem 30 kostí.

Jeho kamarádka, herečka Evangeline Lilly prozradila, že Rennerovi se daří zase o kus lépe a dostal se už na kolečkové křeslo, což je doslova zázrak. Jeho zranění byla totiž opravdu vážná. Jen si představte, že máte v těle celkem 30 zlomených kostí a k tomu ještě celou řadu dalších zranění. Renner už prý podle Evangeline jezdí na vozíku po svém domě a je v dobré náladě.

Renner se dostal z nemocnice v druhé polovině ledna, a i to je velký zázrak. Jeho zranění, včetně vážného zranění hrudníku, byla opravdu ošklivá. A to vše se stalo těsně před koncem minulého roku. Na Nový rok už Renner vydal oficiální prohlášení, že ho přejel sněžný pluh. Ihned po nehodě byl herec letecky transportován do místní nemocnice. Až tam se ale nakonec postupně odkrývala vážnost jeho zranění, protože těžký sněžný pluh Rennera skutečně málem rozdrtil a herec tak byl v ohrožení života. To vše jen proto, že chtěl uvolnit silnici jinému autu, jenomže sněžný pluh se začal sunout po zasněženém svahu, čemuž chtěl tak trochu nepochopitelně Renner vlastníma rukama zabránit.

Renner je tedy sice už tři týdny v domácím léčení, ale není jasné, zda nebude v následujících týdnech a měsících muset podstoupit další operace. Je ale jasné, že jeho cesta k uzdravení bude velmi dlouhá. Zatím musí být rád, že vůbec žije, že se může léčit doma a může se pohybovat alespoň na vozíku. Rozhodně to ale nevypadá, že by se Renner mohl v brzkých měsících vrátit k filmování.

Sám Jeremy Renner totiž nedává svým fanouškům zrovna moc informací. Před dvěma týdny na svém Instagramu zveřejnil fotku, na které doma rehabilituje zraněnou nohu. „Ranní tréninky, předsevzetí, to vše změnilo tento konkrétní nový rok…. Vznikl z tragédie pro celou mou rodinu a rychle se soustředil na sjednocení lásky. Chci poděkovat VŠEM za jejich zprávy a ohleduplnost vůči mé rodině a mně…. Mnoho lásky a uznání vám všem. Těchto více než 30 zlomených kostí se srovná, posílí, stejně jako se prohloubí láska a pouto s rodinou a přáteli. Lásku a požehnání vám všem,“ napsal herec k fotografii.

Jeremy Renner je známý především z akčních trháků, jakými jsou série Mission Impossible nebo Avengers. V průměru bere 5 milionů dolarů za roli. Byl dvakrát nominovaný na Oscara, ale doma má jen několik sošek z udílení méně důležitých filmových cen. Otázkou ale je, zda vůbec po této vážné nehodě bude schopen začít filmovat. Naplánovanou už má práci na dalším velkofilmu s názvem Avengers: The Kang Dynasty, který se v kinech má objevit v roce 2025, to ale nicméně znamená, že film se bude muset začít v dohledné době začít natáčet.

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Jeremy Renner (@jeremyrenner)

Autorský článek, další zdroj: Mirror

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47