Leonardo DiCaprio to už přehání, shodují se fanoušci. Jeho nejnovější modelce je totiž jen devatenáct

 Celebrity 
08. února 2023 09:13 / Mirka Malá
  13
📷
1 fotografie v galerii
DiCaprio se už protiví i vlastním fanouškům Depositphotos
Leonardo DiCaprio pobouřil vlastní fanoušky svým novým objevem. O víkendu byl viděn s mladičkou modelkou, kterou americká média často označují jako teenagerku. Tahle kráska je tak nejspíš jeho nejnovější přítelkyní.

Řeč je o devatenáctileté modelce Eden Polani, která je podle všeho nejnovější přítelkyní profláklého milovníka modelek DiCapria. I když asi nepůjde o žádný dlouhodobý vztah, protože DiCaprio střídá modelky jako ponožky, je to zkrátka momentálně dívka, se kterou se slavný herec v posledních týdnech objevuje na veřejnosti.

Leonardo se loni v létě po čtyřletém vztahu rozešel s modelkou Camilou Morrone. Vztah skončil, když Camila oslavila teprve svoje pětadvacáté narozeniny. Od té doby se občas někde objevil po boku slavné modelky Gigi Hadid nebo její třiadvacetileté kolegyně Victorie Lamas. A teď je tedy jeho aktuálním objektem zájmu jen devatenáctiletá Eden, která tak hned v několika amerických státech není ještě plnoletá, protože v některých státech je oficiálně plnoletost posunuta až na hranici věku 21 let.

DiCaprio tím pobouřil nejen svoje fanoušky, ale i některé další kolegyně z Hollywoodu. Všichni společně považují hercovo randění s mladičkými modelkami za doslova strašidelné. A někteří fanoušci si na sociálních sítích neberou servítky a s jistou dávkou humoru komentují poslední DiCapriův výběr. Někteří fandové píší o tom, že modelka ještě ani nebyla na světě, když Leo hrál v Titaniku a faktem je, že herec je o celých 29 let starší než jeho nová modelka, která by tedy úplně s přehledem mohla být jeho dcerou.

Fanoušci se také ptají, co asi tak může mít padesátiletý muž společného s nedospělou devatenáctiletou dívkou. Odpověď je asi jasná, ano, právě to je to jediné, co asi tak tihle dva mohou mít společného.

Sama Eden si různých komentářů na svém instagramovém účtu užívá víc než dost. Sotva zveřejní nějakou svoji fotku, už se hrnou komentáře na její vztah s DiCapriem. Například jeden fanoušek izraelské krásce napsal: „Jsi příliš krásná pro tak starého muže,“ zatímco jiný se velmi krutě rovnou zeptal: „Kolik ti za to platí?“ Jedna fanynka krásné mladičké modelky jí také napsala: „Holka, jsi tak hezká, jsi jasně stabilní a finančně zabezpečená, doslova proč potřebuješ toho dravce? Zachraň se královno.“

Zdá se, že Leonardo DiCaprio to svým výběrem přítelkyň už prohrává i u svých fanoušků, a to se mu nemusí vyplatit. Hollywood to totiž nevidí rád. Filmová studia totiž při obsazování rolí také často přihlížejí k popularitě jednotlivých herců a hereček, což je veličina, podle které producenti dokáží vypočítat odhadovaný výnos filmu.

DiCaprio prakticky nikdy za 48 let svého života nechodil s žádnou jinou ženou nebo dívkou, která by nebyla modelkou. Od roku 1999 do 2005 chodil se Gisele Bündchen, která mu dala kopačky, když se definitivně přesvědčila o tom, že je DiCaprio puberťák. Pak chodil do roku 2011 s izraelskou kráskou Bar Refaeli. Pak přišla na řadu Toni Garrn a následně již zmíněná Camila Morrone. A mezi těmito hlavními vztahy ještě byly desítky krásek, které ovšem měly jen několikaměsíční trvanlivost. A tak se není co divit, že v roce 2005 byl DiCaprio těžce zraněn na obličeji, když ho modelka Aretha Wilson na hollywoodském večírku udeřila rozbitou lahví do hlavy. Di Caprio měl na obličeji a krku 17 stehů a Aretha Wilson si musela odsedět dva roky za mřížemi.

 

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Eden Polani (@edenpolanii)

 

Autorský článek, další zdroj: Instagram

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008