Beckhamovi uvítali Nový rok ohňostrojem a přiznali, že je trápí napjaté vztahy se synem Brooklynem

 Celebrity 
02. ledna 2023 12:40 / Mirka Malá
  7
📷
1 fotografie v galerii
Beckhamovy trápí špatné vztahy s nejstarším synem Depositphotos
Válka Beckhamových zjevně stále probíhá a beze změn se posouvá do roku 2023. Rodina Beckhamových na sociálních sítích totiž přiznala, že se jim po synovi Brooklynovi velmi stýská. Beckhamovi se se svým synem rozhádali po jeho dubnové svatbě s miliardářskou dcerkou Nicolou Peltz.

Beckhamovi si tak užívali vánoční svátky i poslední den roku 2022 se svými ostatními dětmi, tedy syny Romeem, Cruzem a dcerou Harper. Nový rok přivítali ohňostrojem a společnou fotkou, kterou se pochlubili na sociálních sítích. Svých fanouškům popřáli do roku 2023, ale co bylo důležitější, k fotografii doslovala připsali: „Chybíš nám Brooklyne.“

A to je opravdu velmi osobní a citlivý vzkaz pro syna, který se od své dubnové svatby s Nicolou Peltz se svou rodinou nebaví. A z krátkého vzkazu na Instagramu je jasné, jak moc to Davida a Victorii Beckhamovy bolí. Ještě, že jim během vánočních svátků dělali společnost ostatní děti. Všichni se společně pořád fotili na sociální sítě a je zjevné, jak důležitá je pro Beckhamovy rodinná soudržnost.

Jenomže Brooklyn Beckham je zjevně černou ovcí rodiny. Třiadvacetiletý Brooklyn nemá žádnou kariéru a jediné, co opravdu dosud dokázal, bylo přiženit se do miliardářské rodiny Peltzových. Hned po dubnové svatbě se začalo veřejně mluvit o tom, že existuje jisté napětí mezi Victorií Beckham a Nicolou Peltz, na jejíž stranu se Brooklyn postavil, místo toho, aby se jako syn a manžel pokusil ostré hrany alespoň trochu obrousit.

Stal se ale pravý opak a Brooklyn se od své manželky Nicoly nehne ani na krok. O Vánocích se na své rodiče a sourozence nepřijel ani podívat, a místo toho trávil vánoční svátky v luxusním sídě rodičů své ženy v Palm Beach, na Floridě, jehož cena je odhadována na 94 milionů dolarů. Tam se také sešla celá široká rodina, protože Nicola Peltz je jednou z deseti dětí, které si jednou budou dělit miliardy. Rodina ještě vlastní další luxusní sídlo se 27 ložnicemi, které se nachází se v Bedfordu, v New Yorku.

Povídá se, že celý spor mezi Victorií Beckham a Nicolou Peltz začal před svatbou, protože si údajně Nicola nechtěla na obřad obléknout svatební šaty z návrhářské dílny Victorie Beckham. Sama Nicola o tom mluvila znovu v rozhovoru pro Variety loni na podzim, kdy si asi myslela, že se jí to podařilo vysvětlit, ale ve skutečnosti nevysvětlila vůbec nic a pouze tvrdila, že ty šaty chtěla, nicméně údajně módní dům Victorie Beckham neměl čas je ušít. Což je samo o sobě hloupost, protože šaty budoucí snachy by jistě dostaly naprostou prioritu.

„Myslím, že to všechno začalo, a už jsem to řekla dříve, protože jsem nakonec neměla na sobě Victoriiny svatební šaty, ale skutečná pravda je, že jsem je opravdu, ale opravdu chtěla mít a myslela jsem si, že jsou tak krásné, že Brooklynova máma je pro mě musí udělat! A byla jsem opravdu nadšená, že je budu mít! A nakonec jsem je neměla. A popravdě řečeno, byla jsem opravdu nadšená, že jsem mohla mít její šaty. Je mi smutno, když čtu, že jsem je nikdy neplánovala obléknout. To prostě není pravda.“ Pravdou ale je, že si Nicola nakonec objednala šaty od Valentina.

 

[:id_9050:]Nicola si ale trvá na svém. „Chystala jsem se a opravdu jsem to chtěla, a pak si Victoria po několika měsících uvědomila, že její ateliér to nezvládne, takže jsem si musela vybrat jiné šaty. Neřekla, že je nemůžu nosit, a já neřekla, že je nechci.“ Zajímavé také je, že Victoriin ateliér stihnul ušít svatební šaty celé rodině i přátelům, včetně Evy Longorie. A nakonec tomu všemu nasadil korunu samotný Brooklyn, který ve stejném rozhovoru utrousil: „Všichni spolu vycházejí, což je dobře.“

A podobných věcí tam bude zřejmě víc a je veřejným tajemstvím, že Victoria a Nicola se spolu nebaví. Brooklyn se svou miliardářskou manželkou sice žije v Miami, stejně jako Beckhamovi, ale novináři i fanoušci si všímají toho, že se rodiny vůbec nijak už dlouhé měsíce nestýkají.

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený David Beckham (@davidbeckham)

Autorský článek, další zdroj: Instagram

Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod