Šťastné Vánoce Brada Pitta. S novou láskou oslavil devětapadesátku a stráví s ní i svátky

 Celebrity 
22. prosince 2022 10:31 / Mirka Malá
  0
📷
1 fotografie v galerii
Brad Pitt má po šesti letech konečně vážný vztah Depositphotos
Je to sotva pár týdnů, co se Brad Pitt objevil se svou novou láskou Ines de Ramon na koncertu rockera Bona. A teď spolu oslavili hercovy devětapadesátiny. Brad Pitt konečně zase randí a zdá se, že po boku dvaatřicetileté krásky doslova mládne.

Fotografové nachytali Pitta a Ines cestou na oslavu Bradových devětapadesátých narozenin. Přijeli spolu autem a pak rychle zmizeli. Je ale jasné, že jejich vztah je zjevně vážný a Ines už znají i Pittovi přátelé, protože na své narozeniny pozval mimo jiné i topmodelku Cindy Crawford s manželem nebo herce Seana Penna.

Hollywoodské kuloáry už si povídají o tom, že Brad je Ines doslova unešený a údajně už si ani nepředstavoval, že by našel někoho tak výjimečného, jako je dvaatřicetiletá manažerka klenotnické firmy. A co víc, už se mluví i tom, že spolu hodlají strávit i vánoční svátky a slavit společně budou i příchod nového roku.

Brad Pitt byl od rozvodu s Angelinou Jolie spojován už s mnoha ženami, zřejmě ale šlo buď o krátkodobé románky, nebo se jednalo jen o zbožné přání médií a fanoušků. Až s Ines de Ramon začal zjevně Pitt zase žít a nutno dodat, že soudě podle fotografie z příjezdu na narozeninovou oslavu, herec vedle nové lásky zjevně pookřál.

Jak dlouho Pitt a Ines spolu vlastně randí, není ale jasné. Sice se o jejich vztahu spekulovalo už nějakou dobu, ale teprve před koncem listopadu se poprvé objevili společně na veřejnosti, i když se svoji účast na Bonově koncertu snažili utajit. Dost možná je to i tím, že Pitt se údajně stále bojí Angeliny Jolie, se kterou se především stále soudí o děti a povídá se, že má strach, že by Angelina mohla děti poštvat proti němu. Bývalí manželé se ale soudí o kde co, včetně majetku, takže jejich vzájemné vztahy ani po těch letech od rozvodu nejsou vůbec dobré.

Ines de Ramon zřejmě Pittovi imponuje mimo jiné i svým intelektem. Mluví mnoha jazyky, je vzdělaná a má vlastní kariéru mimo showbyznys, což je pro vztah se slavným hercem jedině plus. Zatím prakticky celou svoji pracovní kariéru strávila ve šperkařském průmyslu a aktuálně je viceprezidentkou jedné klenotnické společnosti, takže pracuje na vysokém manažerském postu. V  minulosti také pracovala pro jednu luxusní švýcarskou šperkařskou firmu. Nicméně herci se jí asi líbí, protože se provdala za herce Paula Wesleyho, známého z oblíbeného seriálu Vampire Diaries. Provdala se za něho v roce 2019, nicméně letos v září manželé oficiálně oznámili konec s tím, že jejich manželství je nefunkční už od začátku roku. Brad Pitt má tedy volnou cestu a jeho fanoušci jsou nadšení, že se mu konečně zase daří v soukromém životě.

Sám herec je ale zjevně opatrný a nechce do nového vztahu skákat po hlavě, jako to udělal právě v manželství s Angelinou Jolie. Kvůli ní se rozvedl s Jennifer Aniston a těžko soudit, jak velká to byla chyba. Pravdou také je, že než potkal v devadesátých letech Gwyneth Paltrow, se kterou žil čtyři roky, střídal jednu známost za druhou. Randil dokonce i s herečkou Juliette Lewis. V roce 2005 se oženil s Jennifer Aniston a o pět let později se během natáčení zamiloval do Angeliny Jolie. Aniston o dva měsíce později podala žádost o rozvod a přestože Pitt dodnes tvrdí, že ji s Angelinou nepodváděl, nikdo tomu doopravdy nevěří. Angelina Jolie podala žádost o rozvod v roce 2016 a od té doby Brad Pitt čekal na nový vážný vztah.

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Quién (@quiencom)

Autorský článek, další zdroj: Instagram

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47