Meghan Markle přiznala, že byla překvapena formálností Kate a prince Williama za zavřenými dveřmi

 Celebrity 
29. prosince 2022 11:06 / Pavla Krejčí
  23
📷
1 fotografie v galerii
Meghan Markle v novém dokumentu promlouvá i o dění v královském paláci Wikimedia Commons / Genevieve / volný zdroj
V dokumentu od Netflixu s názvem Harry & Meghan vévodkyně ze Sussexu řekla, že ji překvapila formálnost Kate a prince Williama za zavřenými dveřmi. Ačkoliv se nacházejí v přátelském prostředí, neustále si zachovávají jakýsi odstup. Meghan prý nejvíce zarazilo, jak se chová Kate.

Meghan Markle v novém pořadu Harry & Meghan, který běží na Netflixu, řekla, že byla překvapena formálností Kate a prince Williama, když se ocitli mimo oči veřejnosti. Přítel princezny z Walesu však popírá, že by byla chladná, a webu People sdělil, že Kate i královská rodina jsou docela milující. "Kate lidi ráda objímá," říká webu People. "Je vřelá a přátelská a všechny vítá velkým objetím a polibkem. Přijde jí přirozené být taková."

Vévodkyně ze Sussexu při vzpomínce na to, kdy se poprvé setkala s Kate, uvedla v dokumentu, že se ukázala „v roztrhaných džínách a byla bosa“. Tehdy k ní princ William a Kate přišli na večeři. Jako Američanka byla zvyklá na trochu jiné způsoby, proto ji jejich chování zaskočilo. "Vždycky jsem si potrpěla na objetí,“ řekla Meghan. "Neuvědomila jsem si, že to je pro spoustu Britů opravdu nepříjemné."

Dodala: "Myslím, že jsem začala velmi rychle chápat, že formálnost ukazována navenek funguje stejně i uvnitř. V normálním případě zavřete dveře a chováte se jinak, ale ta formalita se zde přenáší na obě strany. A to mě překvapilo."

Princ Harry v jednom z dílů řekl, že jeho rodina byla „neuvěřitelně ohromena“, když se poprvé setkala s Meghan. "Skutečnost, že jsem chodil s americkou herečkou, byla pravděpodobně tím, co na začátku zatemnilo jejich úsudek víc než cokoli jiného. 'Ach, ona je americká herečka - tohle nevydrží," vzpomínal.

V druhé části, která byla čerstvě na Netflixu vypuštěna, dále tvrdí, že s ním a Meghan bylo zacházeno jinak než s princem Williamem a Kate. "Rádi lhali, aby ochránili mého bratra," řekl Harry. "Nikdy nebyli ochotni říct pravdu, aby nás ochránili."

Vévodský pár se nejvíce ohání tím, že Meghan byla vystavena médiím, aniž by se ji někdo snažil chránit. Rodina prince Harryho prý oznámila, že jejich manželky musely v prvních dnech vztahů snášet vpád tisku, takže když začal chodit s Meghan, neměla by očekávat žádné zvláštní zacházení.

Navzdory překvapivému shledání mezi bratry a jejich manželkami po smrti královny Alžběty v září zůstává vztah mezi nimi napjatý. "Bude to trvat dlouho, než mezi bratry zavládne harmonie," řekl podle webu People zdroj blízký královské domácnosti. "Je tam hodně hněvu." A nový dokument mu rozhodně neprospěl, naopak mezi princi vytvořil ještě větší propast. 

Někteří se však domnívají, že pro prince Harryho a prince Williama existuje šance, aby svůj vztah napravili. "Vždy existuje způsob, jak se usmířit, pokud to obě strany chtějí," říká královská biografka Ingrid Sewardová podle webu Mirror.

Autorský článek, další zdroje: People.com, Mirror, dokument Harry & Meghan

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve