Kate Middleton vtipkovala o svých pěveckých schopnostech během vánočního koncertu ve Westminsterském opatství

 Celebrity 
22. prosince 2022 15:50 / Pavla Krejčí
  0
📷
1 fotografie v galerii
Kate skvěle hraje na klavír, se zpěvem je to prý horší Wikimedia Commons / Frankie Fouganthin / volný zdroj
Princezna z Walesu se před pár dny společně s rodinou zúčastnila koncertu vánočních koled ve Westminsterském opatství. Minulý rok usedla za klavír a všechny překvapila, že jak krásně umí hrát. Nyní ale přiznává, že její pěvecké schopnosti tak dobré nejsou. Dokonce zavtipkovala, že by jí děti „pravděpodobně neodpustily“, kdyby se postavila k mikrofonu. Tak hrozně prý její hlas zní!

Princezna z Walesu při pořádání své druhé výroční sváteční akce ve Westminsterském opatství ve čtvrtek údajně řekla umělkyni Alfie Boe, že její děti – princ George, princezna Charlotte a princ Louis – nejsou zrovna fanoušky jejích vlastních pěveckých schopností.

"Při hře na klavír se můžete tak trochu schovat, nemusíte zpívat," řekla podle Mirror a zavtipkovala, že by se pro dobro svých dětí o zpěv ani pokoušet neměla. "Vlastně by mi to moje děti pravděpodobně neodpustily - nejsem si jistá, jestli si myslí, že zpívám nějak dobře. Budu muset navštívit pár lekcí."

Usměvavá a uvolněná Kate dorazila v elegantních sytě červených kabátových šatech s odpovídajícími botami a kabelkou. Pozdravila duchovní ve dveřích opatství, než vešla dovnitř, kde si povídala s hosty a dětmi. Na předvánoční zpěv koled se vydává více než 1 800 lidí. Koncert se koná, aby všichni ocenili „nesobecké úsilí jednotlivců, rodin a komunit po celé Velké Británii a oslavili a předvedli radost, kterou může lidské spojení a pospolitost přinést“, cituje web Daily Mail královské vyjádření. Kensingtonský palác uvedl, že druhá kolední bohoslužba, kterou Kate pořádala, je věnována zesnulé královně a hodnotám, které během svého života prokázala, včetně „povinnosti, empatie, víry, služby, laskavosti, soucitu a podpory pro druhé“.

Princ George a princezna Charlotte letos na koncert vyšli poprvé, zatímco jejich malý bratr, čtyřletý princ Louis, patrně zůstal doma. Připojili se k mnoha dalším členům královské rodiny, kteří akci přišli podpořit, včetně krále Karla III. a královny Camilly. Malá princezna se sladila s maminkou do vínového kabátku, George pro změnu vypadal jako kopie prince Williama.

Na prvním koncertě vánočních koled v loňském roce Kate všechny překvapila tím, že se posadila ke klavíru, aby doprovázela Toma Walkera v jeho představení. Ten byl jejím zapojením naprosto konsternován. "Není snadné jen tak sednout za klavír s partou muzikantů, se kterými jste nikdy předtím nehráli, a nahrávat živé záběry na kameru, ale ona to prostě zvládla," rozplýval se Walker.

Podle královského zdroje nápad na představení vzešel od samotné princezny Kate. Naučila se hrát na klavír jako dítě a během pandemie COVID-19 prý v hudbě našla velkou útěchu. "Hudba byla pro vévodkyni během pandemie velmi důležitá," řekl královský zdroj podle People. "Také si uvědomuje silný způsob, jakým hudba spojuje lidi - zvláště v těžkých časech. Z těchto důvodů chtěla být součástí Tomova vystoupení."

Autorský článek, další zdroje: Mirror, Daily Mail, People

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47