Ozzy Osbourne se mračil u vánočního stromečku. Na svém vánočním svetru měl místo Santa Clause zeleného Grinche

 Celebrity 
24. prosince 2022 09:32 / Mirka Malá
  0
📷
1 fotografie v galerii
Ozzymu letos Vánoce nevoní Depositphotos
Ozzy Osbourne zjevně neprožívá pěkné vánoční období. Před několika dny byl fotografy přistižen na ulici a nevypadal vůbec dobře, navíc jeho žena Sharon se sotva vrátila z nemocnice po zdravotních problémech.

O Vánocích tedy zjevně slavný rocker není ve formě, o čemž svědčí i vánoční fotka, kterou přesto dal Ozzy na svůj Instagram. Je na ní se svou dcerou Kelly a oba mají na svých vánočních svetrech místo Santa Clause zeleného Grinche. Ozzy se na fotce dost mračí, ani jeho dcera Kelly, která se opírala o berle, nebyla během domácího focení viditelně v dobré náladě a jediný, kdo na fotografii vypadá alespoň trochu dobře naladěn, je kytarista Brian Morrison.

Navzdory vánočnímu období se tedy rozhodně nezdá, že by byl Ozzy v nějaké slavnostní náladě. K fotografii navíc napsal velmi jasný vzkaz: "Páni, humbuk!" A tím čtyřiasedmdesátiletý rocker řekl v podstatě všechno.

Jen o něco dříve se Ozzyho manželka Sharon vydala také na Instagram, aby se svým fanouškům ozvala po návratu z nemocnice. Záchranku jí musela volat produkce během natáčení televizního pořadu a ta ji hned převezla do nemocnice Santa Paula. Pro všechny to byl šok, protože Sharon do té doby o žádných zdravotních problémech nemluvila.

Nicméně v květnu prozradila, že chytila koronavirus od svého manžela Ozzyho poté, co byla nucena odletět zpět do Los Angeles, aby se o něj postarala po operačním zákroku. Ozzy byl sice v pořádku, ale ona i dcera Kelly bojovaly s koronavirem.

Paradoxem je, že samotný Ozzy měl z Covidu-19 doslova hrůzu, protože se bál nákazy poté, co ho v posledních letech postihla doslova nekonečná série zdravotních problémů. Navíc trpí Parkinsonovou chorobou a nechce, aby se jeho zdraví ještě komplikovalo koronavirem. Zda ale hospitalizace jeho manželky může souviset s tímto virem, není jasné. Sharon sice svým fanouškům ohlásila svůj návrat domů, jaké zdravotní problémy měla, ale neprozradila.

Sám Ozzy má velké zdravotní problémy od roku 2019, kdy byl hospitalizován na neznámém místě kvůli zdravotním komplikacím s chřipkou a tehdy musela být odložena evropská část jeho koncertního turné. Šlo o těžkou infekci horních cest dýchacích a hrozil mu zápal plic. Navíc pneumonie je často smrtelná u starších pacientů, a tak Ozzy musel do nemocnice, kde strávil dokonce několik dní na jednotce intenzivní péče.

Když se z toho dostal, zrušil turné úplně, protože doma upadl a přivodil si vážná zranění. Díky sérii vyšetření, která tehdy musel podstoupit, mu ještě v témže roce byla diagnostikována Parkinsonova choroba, kterou veřejně odhalil v lednu 2020. Místo na turné pro  změnu Ozzy zamířil na léčení do Švýcarska. No a letos se ozvala zranění, která si způsobil pádem ve svém domě a musel na operaci, aby se vůbec mohl hýbat.

Jedinou světlou chvilkou u Osbournů tak bylo před měsícem narození dalšího vnoučete, když Kelly Osbourne porodila svoje první dítě. Ani to zjevně ale vánoční náladu v rodině legendárního rockera příliš nezvedlo. Snad se to v příštím roce začne lepšit, protože čeští fanoušci stále na Ozzyho čekají. Nový termín pražského koncertu je stanoven na 19. květen.

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Ozzy Osbourne (@ozzyosbourne)

Autorský článek, další zdroj. Instagram

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod