Bohyně Eva Burešová je zpět: Předvedla sexy rudé šaty, v nichž vynikl její bujný dekolt

 Celebrity 
21. prosince 2022 09:34 / Pavla Krejčí
  3
📷
1 fotografie v galerii
Eva Burešová po porodu vypadá dokonale NextFoto
Krásná Eva Burešová patří mezi ty ženy, které jsou s mateřstvím ještě krásnější. Ačkoliv má doma několikaměsíčního syna Tristana Williama, postupně se vrací do pracovního zápřahu. Naposledy se předvedla v sexy rudých šatech, v nichž vynikal bujný dekolt i sexy křivky. Zdá se, jako by byla Eva krásnější než předtím.

Do svůdných šatů se samozřejmě neoblékla jen tak. Vyrazila do pražské Lucerny, kde se objevila po boku Heleny Vondráčkové. Eva byla ze setkání s českou pěveckou ikonou nadšená a na svém Instagramu u fotografie v rudých šatech nešetřila chválou. A z úsměvu, který byl na snímku zachycen, je patrné, že si večer náramně užila!

"Včera to byl nádherný zážitek! Je to vždy úžasné, když si naše legendy všímají dalších generací a jakkoliv je podpoří. S Helenou jsme se potkaly pracovně už několikrát, ale na jednom podiu s kapelou jsme stály poprvé. Bylo to pro mě nádherné a velmi inspirující. Paní @helenavondrackovacz byla okouzlující, milá a nádherná. Včera z ní šlo tolik krásné energie, kterou předala všem divákům, kteří naprosto narvanou Lucernu roztancovali na všechny Helenky hity. Tak tohle si v sobě ponesu dlouho. Helena Vondráčková je prostě DIVA," rozplývala se Eva.

 

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Eva • Salvatore • Burešová (@evabureshsalvatore)

 

Burešová je u diváků velmi oblíbená, proto má na sociálních sítích velkou fanouškovskou základnu. Během pár minut u příspěvku přibylo několik tisíc lajků, a to byl pouze začátek. Na Eviny příspěvky se fanoušci těší, a když se ukáže jako sexy mamina, tak má úspěch zaručen stonásobně.

Není to jediný snímek, který sdílela a na kterém vypadá dokonale. Eva se patrně vrací do fáze, kdy znovu obléká i krásnější róby než tepláky a kojící podprsenku. V poslední době dala několikrát nahlédnout do přípravy různých projektů a focení, kde oblékla krásné šaty, v nichž vynikaly její křivky. Figura se jí po porodu vesměs vrátila, a přestože není na původní váze, vypadá mnohem lépe. Ženské tvary Evě neskutečně sluší!

Fanoušci se nejvíce těší na její návrat do seriálu Zoo, v němž hrála Vicky, holku od rány. Kvůli jejímu těhotenství se musela uzpůsobit dějová linka, nicméně podle zpráv eXtra.cz by měla herečka po novém roce znovu natáčet. Nové díly by se pak měly objevit na obrazovkách v průběhu jara. Zoo se sice stále těší velké sledovanosti, nicméně bez Burešové a Roberta Urbana, který hrál jejího partnera, diváci nejsou s dějem natolik spokojeni a oblíbené postavy jim chybí. Inu, snad dění brzy zase nabere pořádné grády. Mezitím si diváci mohou užívat několik nových postav, které mají za úkol rozhýbat životy těch stálých.

Těšíme se, co všechno si pro nás Eva ještě připraví. S návratem k pracovním závazkům se jistě můžeme připravit na zajímavé informace i ukázky ze zákulisí.

Autorský text, další zdroje: eXtra.cz, Instagram

Témata: Eva Burešová
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve