Drew Barrymore odmítá kupovat vánoční dárky svým dětem. Za přísnou mámu se však nepovažuje

 Celebrity 
14. prosince 2022 14:54 / Pavla Krejčí
  0
📷
1 fotografie v galerii
Herečka Drew Barrymore nechala nahlédnout do svého soukromí Wikimedia Commons / Eva Rinaldi / volný zdroj
Hollywoodská herečka, která kraluje své show Drew Barrymore, vysvětlila důvody, proč odmítá koupit svým dětem vánoční dárky. Navzdory tomu také trvá na tom, že není "přísná nebo chladná máma". Její vysvětlení totiž dává smysl.

Drew Barrymore nepatří mezi celebrity, které by potřebovaly soutěžit v tom, kolik dárků svým dětem koupí. Je naprostým opakem, dárky totiž nekupuje vůbec! Své důvody, proč letos odmítla koupit svým dětem vánoční dárky, vysvětlila v rozhovoru, ve kterém rovněž uvedla, co považuje za důležitější než hromadu hraček. Hollywoodská herečka je maminkou dcer Olive (10) a Frankie (8), které má z manželství s Willem Kopelmanem. 

Pro Entertainment Tonight herečka objasnila, že dává přednost výletů, a zážitkům před hmotnými dárky. "Myslím, že si to místo, fotky a zážitek budeme pamatovat, a to je to, co jim chci dát."

Není žádnou krkavčí matkou, dcerám neváhá kupovat hračky kdykoliv během roku, proto o Vánocích tíhne k zážitkovější stránce. "Dostávají spoustu věcí během roku, takže nejsem nějaká divná, přísná, chladná máma, která říká: "Nedostaneš žádné dárky!" smála se.

Hmotné předměty podle ní zevšední a děti brzy omrzí. Zato zážitky a různá místa si mohou v paměti uchovat navždy. ''Jen mám pocit, že lepší dárek by byla vzpomínka na život. Raději bych investovala do toho než do domečku pro panenky nebo něčeho podobného," dodala.

Barrymore proslavená rolí ve filmu Charlieho Andílci dále přiznala, že je spokojená s jejich současným plánem nedávat si žádné dárky, ale připouští, že až dívky vyrostou, její "vánoční politika" se jim možná nebude až tak líbit, a začnou se bouřit. 

Tento typ výchovy však volí účelně. Sama neprožila zrovna příjemné dětství a ráda by, aby to nepotkalo i její dcery. Drew se proslavila svou rolí v ET mimozemšťan, a jak sama přiznala, ta role jí otevřela cestu do světa herectví, ale ona sama rovněž ztratila jakékoliv šance na normální dětství. Její rodiče se navíc rozvedli, když jí bylo devět let. Nefunkční manželství bohužel zažila i ona sama, a proto se tyto neúspěchy snaží nahradit jiným způsobem. Jak uvádí web Mirror, v roce 2018 se rozvedla, přesto s otcem svých děti udržuje přátelský vztah, jelikož chce zachovat alespoň nějaké zdání rodiny.

S Vánocemi přicházejí nostalgické vzpomínky, proto sympatická herečka zavzpomínala na svou hereckou kariéru. Poté, co se se svým velkým hereckým úspěchem rozloučila, přešla do televize a její show se od uvedení v roce 2020 stala obrovským hitem mezi fanoušky. Přesto se jí často zasteskne po chvílích, které trávila na place. Rovněž si v sobě nese několik nepříjemných vzpomínek, herectví vždycky nebylo procházkou růžovým sadem a mnohdy ji stálo velké odříkání. 

 

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Drew Barrymore (@drewbarrymore)

Autorský článek, další zdroje: Mirror.co.uk, Entertainment Tonight, Instagram

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod