Slovenská zrzka bere vztahy hákem: Ten jeden osudový není, ale pár méně osudových se najde vždycky!

 Celebrity 
12. června 2014 06:57 / Jitka Jahodová
  0
📷
3 fotografie v galerii
Lenka má zatím více osudových partnerů... Foto: Facebook L. Vacvalové
Tahle rusovlasá slečna, která vyniká skvělým vkusem v oblékání, že je single? „Nějaký jeden osudový v mém životě není, ale pár méně osudových se vždycky najde,” řekla rozverně vipstory.cz Lenka Vacvalová a jasně tím dala najevo, že teď jsou pro případné nápadníky vrátka otevřená.

Když se budete pokoušet dobít její srdce, musíte mít dostatečně zajímavý život a sebevědomí. „Nechci, aby se mi partner montoval do programu. On musí mít to svoje a já taky. Pak se doma sejdeme a povyprávíme si, co jsme kdo zažil. A také musí chápat můj smysl pro humor. Málokdo ho totiž rozluští,” svěřila se Vacvalová.

Zároveň jsme se od ní dozvěděli, že je na trhu nová metoda balení. „Někdo mi říkal, že je to nová seznamovací taktika. Muž k vám přijde a zeptá se, kolik máte proužků na tričku. No to bych ho asi zabila,” poučila nás Lenka a my se jí rozhodně nedivíme. Takové uvedení se je totiž mnohem horší než například klišé typu: Máš krásné oči. Takže, pánové, takové srandičky rovnou zahoďte do koše.

„Mám teď období, že se mi hrozně líbí blonďáci s nazrzlýma vousama, takoví ti mírně zanedbaní jako Jason Statham. Ale jak to bývá, většinou se zamiluju do někoho úplně jiného, co má charisma,” dodala krasotinka na závěr.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47