Alice Bendová nakoupila byty na Kanárech. Chce rozjet byznys s pronájmy. Fanoušci kroutí hlavou a ptají se: Má to zapotřebí?

 Celebrity 
02. listopadu 2022 11:55 / Pavla Krejčí
  0
📷
1 fotografie v galerii
Alice Bendová zakoupila dva byty na Kanárských ostrovech NextFoto
Herečka Alice Bendová sice momentálně nehraje tolik jako dříve, zato patří mezi velmi podnikavé ženy. Fanoušky poslední dny zásobovala fotografiemi z Kanárů. Odhalila však, že sem neletěla jen dovolenou, cesta měla podstatnější důvod. Pořídila si zde dva byty, které připravuje k pronájmu.

Alice Bendová je dodnes považována za femme fatale. Svým bujným dekoltem pravidelně dráždí pánské obecenstvo na sociálních sítích, a přestože mnohdy ztvárnila pěkné mrchy, je mezi fanoušky oblíbená. Herečka rozhodně nepatří mezi stydlivé ženy, k odhalování a nahotě jako takové má velmi blízko. Však to nejednou ve svých rolích i na sociálních sítích dokázala.

Pravidelně se v menších či větších rolích objevuje na televizním obrazovkách. Během své kariéry však vydělala nemalé peníze. Různé herecké příležitosti jí naplnily kapsy natolik, že se rozhodla rozjet výnosné podnikání. Investovala do bytů na Kanárských ostrovech, které považuje za svůj druhý domov. Alice moudře usoudila, že peníze vložené do nemovitostí na hodnotě neztrácí, a může si tak časem přijít na pěkné částky.

S novinkou se pochlubila na svém instagramovém účtu. Společně s dokumenty k bytům se vyfotila na slunném kanárském pozadí. Zakoupení bytů však byl jen prvotní krok. Momentálně ji čeká spoustu práce, než budou připraveny k pronájmu. „Přátelé, hlavní důvod, proč jsme teď na Tenerife, je ten, že mě čekaly dva podpisy smluv na nádherné byty, které jsme si tady vyhlédli. A je to!! Podepsáno. Budou pro Vás k pronájmu. Teď už jen vymalovat, vyměnit nábytek a můžete přijet. Toto je první z nich. Je v nádherném, klidném komplexu s vyhřívaným bazénem a zahradami. Má 1 ložnici, 67 m2 a terasu 17 m2 a přímý vstup k bazénu a do zahrady. Můžete se na něj těšit někdy od ledna 2023. A za pomoc děkuji realitnímu agentovi Janu Fabingerovi,“ svěřila se, do jakého byznysu se rozhodla pustit.

Mezi svými sledujícími nepochybně nalezne případné zájemce, kteří by se na Kanáry rádi podívali. Alice rozhodně ví, co je v kurzu a kde je krásně. Místní podnebí je v podstatě po celý rok příjemné, byť některé měsíce ke koupání vhodné úplně nejsou.

Vedle toho se však potýkala i s negativními komentáři. Někteří followeři se jí tázali, zdali tohle má zapotřebí. „Je vám to zapotřebí? Člověk si vás váží jako celebrity, najednou coby realitní makléřka kupčíte s byty? Nezlobte se, ale mé sympatie vůči vaší rodině jdou do zadele,“ rozepsala jedna sledující o svém údajném zklamání.

„Jestli je mi zapotřebí koupit byt a pak ho pronajímat? Ano, je. A navíc je to majetek, který tu jednou po mně zůstane. A nevím, proč do Vašich sympatií taháte mou rodinu. Takže klid a jestli mě nechcete sledovat, tak to prostě nedělejte,“ ozvala se Alice rázně.

Koupě bytu a jeho následné pronajímání je v dnešní době v kurzu, takže Alice rozhodně neudělala nic, čím by u svých fanoušků měla klesnout. Koneckonců jsou to její peníze a co jedna paní povídala, nikoho nemusí trápit.

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Alice Bendova (@alice_bendova_official)

Autorský článek, další zdroj: Instagram

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47