Julia Roberts oslavila pětapadesátku a prozradila, proč za její porod museli zaplatit přátelé

 Celebrity 
03. listopadu 2022 09:24 / Mirka Malá
  0
📷
1 fotografie v galerii
Julia Roberts oslavila pětapadesátku Depositphotos
Jedna z nejslavnějších hereček světa v tichosti oslavila pětapadesátku. Svoje půlkulatiny připomněla svým fanouškům jen skromnou fotkou s hrnkem kávy a narozeninovými balónky na svém Instagramu.

Julia Roberts netouží rozhodně po tom, aby byla neustále středem pozornosti. Mnohem raději se věnuje spokojenému rodinnému životu, a zřejmě tak nepořádala ani žádnou velkopárty pro své hollywoodské kolegy. Místo toho si nenalíčená raději dala hrnek kávy a na jediné instagramové fotce, která pětapadesátiny slavné herečky připomíná, je vidět jen několik narozeninových balónků, které pro ni připravila její rodina.

V nedávném rozhovoru ale na sebe Julia prozradila jedno tajemství, které si až dosud nechávala pro sebe. Prozradila, že Martin Luther King Jr. a jeho manželka Coretta Scott King v roce 1967 zaplatili nemocniční účet za její porod, protože si to její rodiče nemohli dovolit.

Právě její rodiče a Kingovi se v té době už delší dobu přátelili. Robertsovi provozovali v Atlantě divadelní školu a děti Kingových do ní přijali, i když to v té době nebylo zrovna bezpečné, protože v šedesátých letech Americe ještě stále vládla segregace.

A nebezpečné přátelství to opravdu bylo. Je dávno známo, že jistý člen Ku Klux Klanu vyhodil do povětří auto před divadlem, kde se uváděla hra Betty a Waltera Robertsových v reakci na to, že dcera Kinga Jr. Yolanda byla obsazena do role, v níž líbala bílého herce.

Když ale na tom v roce, kdy se Julia měla narodit, zrovna Robertsovi nebyli finančně zrovna dobře, Kingovi přispěchali bez řečí na pomoc a zaplatili celý nemocniční účet, když Betty Roberts rodila dnes tak slavnou herečku.

O Julii, která je nejlépe placenou herečkou všech dob, se dobře ví, že vyrůstala ve skromných poměrech. Narodila se jako třetí dítě a manželství jejích rodičů skončilo o několik let později. Stejně tak i jejich divadelní škola. Julia následně žila se svou matkou a sestrou. Betty Roberts se následně podruhé provdala, ale ani druhé manželství nebylo šťastné a záhy dospělo k rozvodu. Pak už Betty Roberts vychovávala své dvě dcery sama, zatímco Juliin bratr Eric Roberts žil se svým otcem.

V životopise slavné herečky nelze opomenout také dobře známou skutečnost. Jako dítě byla totiž velmi ošklivá, měla špatný zrak i zuby a musela nosit silné brýle a rovnátka. Ve škole si z ní proto spolužáci neustále dělali nepříjemnou legraci. To vše je ale už dávno pryč a Julia Roberts je už několik desetiletí jednou z nejúspěšnějších hereček.

Možná právě kvůli rodinné nepohodě, kterou zažila v dětství, dává Julia od roku 2002, kdy se provdala za kameramana Dannyho Modera, více přednost rodině a obyčejnému stylu života. Ke své narozeninové instagramové fotografii s hrnkem kávy také napsala pouze: „Cítím lásku a magii k mým 55. narozeninám! Můj pohár přeteče.“

A nedávno také v jednom rozhovoru popsala svoje harmonické manželství. „Život, který jsem si vybudovala se svým manželem, a život, který jsme si vybudovali s našimi dětmi, to je to nejlepší,“ řekla Julia. „Vrátit se na konci dne domů, vítězoslavně, k nim.“ To je pro čerstvou pětapadesátnici Julii Roberts rozhodně víc než dostat Oscara. Ostatně toho získala už v roce 2000 za roli ve filmu Erin Brockovich.

 

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Julia Roberts (@juliaroberts)

 

Autorský článek, další zdroj: Instagram

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve