Herec Robert Urban promluvil o svých rolích: V Zoo ho milovali, v Ordinaci mu vyhrožovali

 Celebrity 
26. října 2022 09:07 / Pavla Krejčí
  0
📷
1 fotografie v galerii
Robert Urban září v seriálu Zoo NextFoto
Robert Urban poslední rok září v seriálu Zoo, ve kterém ztvárnil oblíbenou postavu zásadového soudce Petra Kříže. Navzdory tomu, že jeho dějová linka končí, je možné, že se časem vrátí. Diváci však do té doby nemusí zoufat, rozhodně se ho brzy dočkají v nové roli.

Rodák z Ostravy na sebe poprvé upozornil v seriálu První republika, kde si zahrál jednoho z bratrů Valentových. Největší slávy se mu však dostalo po získání jedné z hlavních rolí v seriálu Zoo. Vlastně to pro něj znamenalo velký obrat v kariéře. „Určitě se Zoo, tam mi chodilo nejvíc reakcí, byl to pro mě velký zlom. Poznal jsem to taky na Instagramu, kde mi přibyla spousta fanoušků. S tím, co se kolem toho dělo, jsem se ještě nesetkal,“ svěřil se Aha!.

Na natáčení Zoo rád vzpomíná, byla to pro něj příjemná etapa života. „Poslední natáčecí den jsem měl 1. července, to diváci uvidí až teď. Byl to hrozně hezký rok, který jsem tam strávil. Předtím jsem točil Ordinaci a pak přišla nabídka na Zoo. Musím říct, že jsem jí za spoustu věcí vděčný. Sledovanost je veliká a máme na ni spoustu krásných reakcí. Nevěděl jsem, co od toho čekat, tak mě to mile překvapilo. I velký medvěd, kterého jsem dostal na odchodnou.“

Jeho postava již brzy z obrazovek zmizí. Pro Zoo to dozajista bude velká ztráta, ale nač smutnit, třeba se oblíbený soudce znovu s rodinou vrátí. „Je mi líto, že moje role končí, ale asi to tak má být. V seriálu odjedu s rodinou do Bruselu, takže zmizím já i děti,“ přiznal dále.

Oblíbený seriál musel opustit hlavně kvůli Evě Burešové, která otěhotněla. Aby scénáristé zbytečně nenarušili jejich romantickou linkou rozchodem a poskytli jim prozatímní šťastný konec, rozhodli se je jako šťastný pár poslat do zahraničí.

Nicméně ne všechny role se setkávaly s radostnými ovacemi. Například v ikonickém seriálu Ordinace v Růžové zahradě ztvárnil postavu, kterou diváci zrovna nemilovali, dokonce mu zasílali výhrůžné zprávy. Ztvárnil totiž doktora Dana Zacha, který zrovna nejednal chvályhodně. „Myslel si na Bibi, tedy Mariku Šopovskou, miloval ji, strašně ji chtěl a dělal nepříjemnosti. Taky jsem kvůli tomu dostával hodně špatných zpráv,“ svěřil se Aha!, přičemž dodal, jakého rázu byly. „Třeba typu: Já si tě najdu, počkej, až na tebe narazím. Na Instagram, do mailu, a dokonce i do rádia mi takové zprávy chodily. Se Zoo se to naštěstí úplně obrátilo.“

Robert Urban rozhodně v pracovním životě nepolevuje. Momentálně dostal nabídku na působení v novém seriálu Dobré zprávy, takže uvidíme, v jaké roli se objeví. A že se je, na co dívat. Urban na sobě v posledních měsících zapracoval a na Instagramu ukázal vypracovanou postavu. Nejedna žena se při pohledu na něj rozplývala a jistě snila o tom, že by chtěla být na místě jeho přítelkyně. Jak se vyjádřila nejedna fanynka, je zkrátka k nakousnutí.

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený ROBERT URBAN (@roobert.urban)

Zdroje: Aha.cz, Instagram

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47