Jaromír Jágr zaměstnal přítelkyni Dominiku ve své firmě. Dělám úplně všechno, přiznala mladá brunetka

 Celebrity 
25. října 2022 09:00 / Pavla Krejčí
  0
📷
1 fotografie v galerii
Dominika Branišová je Jágrovi po profesní stránce oporou  NextFoto
Ačkoliv se přítelkyně Jaromíra Jágra Dominika Branišová věnovala modelingu, ten momentálně odložila na druhou kolej. Slavný hokejista ji sám zaměstnal ve své firmě. Založil totiž značku specializující se na potravinové doplňky.

Doby, kdy se Jaromír Jágr věnoval pouze hokeji, jsou dávno pryč. Nyní se angažuje v mnoha odvětvích a zdá se, že se mu daří opravdu skvěle. Dokonce založil vlastní značku potravinových doplňků. Do byznysu nyní přizval i svou přítelkyní Dominiku Branišovou, která má na starost celkový chod. „Vozila jsem ho dřív na zápasy, aby se mohl soustředit jenom na ten zápas. Tento rok nejezdím na všechny zápasy, mám na starosti jeho značku, která mě naplno zaměstnává. Také chodí na střídačku jako trenér, takže není to soustředění potřeba jako předtím."

Dá se říci, že je taková holka pro všechno. „Pracuji pro Jardovu značku. V podstatě dělám úplně všechno, rozvážím, objednávám, dělám reklamu... Samozřejmě to nedělám úplně sama, ale stejně jako ostatní, jsem Jardův zaměstnanec,“ svěřila se Blesku.

Nastává tak otázka, zdali Jágrovi vypomáhá jako jeho přítelkyně, má stálý plat jako normální zaměstnanec nebo se s ní dělí o zisk. Brunetka v tom udělala jasno. „Samozřejmě mám plat a rozhodně si nestěžuji. Jarda je štědrý,“ přiznala, přičemž se vedle toho příležitostně věnuje modelingu. „Když je nabídka na focení, ráda ji přijmu, ale už jsem se nacestovala dost." 
Umu své přítelkyně parně věří, jelikož Dominika často vyráží jako jeho zástupce na spoustu akcí, když je zrovna zaneprázdněn. Nedávno se objevila na vernisáži Josefa Vohrabala, kde se dražilo i pro Nadaci Knights Foundation, kterou založil kladenský hokejový klub. „Jarda má dneska zápas, takže nemohl dorazit, tak jsem tu já. Velmi ráda naši nadaci podpořím,“ tvrdila Dominika.

Zajímavé je, že Jágrova maminka již od začátku jeho kariéry sbírá veškeré záznamy, výstřižky z novin, trofeje, dresy a další věci související s jeho hvězdnou kariérou. I na to s Dominikou přišla řeč. „Zabraly celou půdu v jejich domě a jen paní Jágrová má o všem přehled. Osobně jsem se tam ještě nebyla podívat, ale jednou určitě. Je to takové jeho muzeum,“ prozradila Dominika.
Rovněž se objevily spekulace, že Jágr navždy sekne s kariérou. Sám hokejista se vyjádřil ve smyslu, že na to "nemá chuť." Dominika eXtra.cz sdělila svůj názor a uvedla na pravou míru, jak se to ve skutečnosti má.

"Dozvěděla jsem se to až po tom, co to řekl. Ale vysvětlil mi, že to nebylo úplně takhle myšleno, že končí s kariérou, ale že zrovna v tu chvíli se necítil na to, aby hrál. Každopádně teď zase trénuje a žádný konec kariéry se nekoná," svěřila se. "Každopádně si myslím, že kdyby ukončil kariéru, tak se nic nezmění. Jaromír by stejně jezdil s hráči na zápasy i tréninky, takže tam by změna nebyla."

Autorský článek, další zdroje: Blesk.cz, eXtra.cz

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve