Jí čas kupodivu svědčí, jemu příliš ne... Bolek Polívka vypadá poněkud unaveně, jeho ex jen kvete!

 Celebrity 
09. listopadu 2014 07:22 / Jitka Jahodová
  0
📷
5 fotografií v galerii
Bolek a Chantal Poullain se sešli na akci Kalendář Proměny
Už šestý křest kalendáře Proměny 2015 Nadace Archa Chantal je za námi. Dvanáct slavných osobností přijalo pozvání, aby se pod rukama maskérů, kostymérů a fotografů proměnili doslova v nového člověka. Mnohé z nich už jsme vám v uplynulých týdnech na vipstory.cz přinesli jako ochutnávku.

Slavnostního večera se zúčastnil i bývalý manžel Chantal Poullain Bolek Polívka, protože byl jedním z aktérů. Když je však člověk viděl zase pěkně pohromadě, leda se zhrozil. Věkový rozdíl mezi nimi přitom není nijak markantní. Oba dělí pouhých sedm let a stejně vypadala Chantal jako panenka a Bolek jako stárnoucí opilec.

Přesto si oba přišli na pěkný balík peněz. Součástí večera byla jako již tradičně dražba velkoformátových originálů fotografických portrétů z kalendáře a dražba originálního výtisku s podpisy všech protagonistů. Letos to výše zmíněné nadaci vyneslo 758 000Kč! Úsměvné bylo, že nejvíce se vytěžilo právě na Chantal, která se stala Genem Simmonsem z kapely Kiss a jejím ex Polívkovi, ten se proměnil v jednookého Jana Žižku.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008