Proč Miluška Voborníková nosí již padesát let stejný účes? Skrývá pod ním důsledky těžké dopravní nehody!

 Celebrity 
26. června 2014 17:40 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Jiank než s rozpuštěnými vlasy Milušku neuvidíte Foto: Facebook
Hvězdu divadla Semafor Milušku Voborníkovou si nespletete ani po letech. Podle jejího charakteristického stylu ji totiž poznáte na dálku. Proč ale brunetka nosí již padesát let stejný účes? Někteří se domnívají, že chce vypadat stále mladistvě a nechce se proto svých dlouhých vlasů zbavit. Ale to není vůbec pravda.

Za volbou účesu není snaha zpěvačky vypadat stále mladě a ani nechce napodobit některé své kolegyně a hrát si na nestárnoucího diblíka. Příčina je daleko jednodušší. V mládí měla Voborníková velmi těžkou dopravní nehodu, při které utrpěla mnoho zranění a několik dní byla dokonce v bezvědomí. Vážně si také poranila obličej a jediným způsobem, jak zakrýt nevzhledné jizvy, byl právě účes s volně splývajícími vlasy kolem tváře.

Manželka Petra Spáleného patřila kdysi k nejatraktivnějším zpěvačkám a jako velmi krásná žena se s následky havárie dlouho nemohla vyrovnat. Proto se snaží alespoň tímto způsobem postižená místa zamaskovat a s krátkým sestřihem Milušku pravděpodobně nikdy neuvidíme.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47