Iveta Lutovská promluvila o drsném rozchodu: Jsem naštvaná sama na sebe, že jsem celou dobu byla tak hloupá

 Celebrity 
26. října 2022 18:33 / Pavla Krejčí
  2
📷
1 fotografie v galerii
Iveta Lutovská zažila ze strany manžela pěkný podraz NextFoto
Letošní rok byl plný nových vztahů, ale i překvapujících rozchodů. Mezi druhou sortu nešťastných patří i moderátorka Iveta Vítová, rozená Lutovská, které se během chvilky změnil celý život. Ačkoliv manželství nebylo dokonalé a vědomě v něm zůstávala už jen z principu, nyní si sype popel na hlavu a nechápe, proč to sama neukončila dříve.

O tom, jak tvrdý rozchod může být, se přesvědčila sympatická moderátorka Televizních novin Iveta Lutovská. Po jistý čas si myslela, že má ideální manželství, poté však zjistila, že jí je manžel opakovaně nevěrný. Jelikož nechtěla zahodit šanci na společný život, po čas vztahu nad nevěrami přivírala oči.

Když na veřejnost prosáklo, že má doma záletného manžela, který udržuje vztah s Dominikou Kratinovou, rozhodla se pro razantní krok. Než ho však stihla učinit, manžel byl rychlejší. Bez skrupulí ji vyhodil ze společného bytu, a moderátorka se tak ze dne na den i s dětmi ocitla bez domova.

Důvody rozpadu manželství si Iveta dlouho nechávala pro sebe, nedávno však otevřeně promluvila pro Blesk a svěřila se s obtížemi, které jí manžel krutě způsobil. „Asi z nějaké pohodlnosti, lenosti jsem to přehlížela, neřešila spoustu věcí, prostě měla klapky na očích. Bála jsem se hledání nového bydlení, co bude s dětmi... Jsem naštvaná sama na sebe, že jsem celou dobu byla tak hloupá a vědomě to neřešila. Mrzí mě, že mě to celé stojí tolik nervů a peněz. Běhám po právnících a mrzí mě, že si to druhé vytoužené dítě neužívám tak, jak bych chtěla. Nemám čas na sebe, proto vypadám, jak vypadám,“ řekla Iveta Lutovská v rozhovoru pro eXtra.cz začátkem října.

Jako dvojnásobná matka myslela především na děti, a jak by na ně případný rozchod působil. Manžel však její vnitřní spory vyřešil za ni. A po svém. Už během Ivetiny mateřské však nejednal jako správný manžel, ve kterém by měla mít oporu. Moderátorka se svěřila, že ji odmítl po finanční stránce podporovat.

„Když jsem byla na mateřské, musela jít moje hrdost stranou a přišla jsem s tím, že je načase, aby se podílel na věcech pro dítě a na chodu domácnosti. Odpověď byla v tom smyslu, že mám mateřskou i čím jezdit… Proto to pro mě vlastně teď není žádná změna. Jak ve financování domácnosti a potřeb dětí, tak ve výchově. Jen mi k tomu přibyla hypotéka, abych měla, kde s dětmi bydlet,“ svěřila se Blesku v nejnovějším rozhovoru.

Život po boku miliardáře vlastně tak výhodný vůbec nebyl a k růžové pohádce měl hodně daleko. Co si sama neudělala a nezajistila, to neměla. „Vzala jsem si bohatého podnikatele, ale když se píše, že mě rozmazloval, je to omyl, když tedy pominu zpočátku společné exotické dovolené. Ve skutečnosti jsem byla soběstačná, jeli jsme každý sám na sebe, což v manželství moc romantické není,“ dodala Lutovská.

Tento vztah je důkazem, že navenek sice může působit ideálně, ve skutečnosti se však za pomyslnou láskou skrývá sobeckost a lži. Přejeme moderátorce hodně sil, a aby nové začátky jí i dětem přinesly jen to dobré.

Zdroj: eXtra.cz, Blesk.cz, Instagram

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod