Zamilovaná Tereza Černochová prozradila, že spí s vibrační kostkou u hlavy

 Celebrity 
30. října 2022 08:04 / Mirka Malá
  0
📷
3 fotografie v galerii
Tereza Černochová oslavila s dcerou už její osmé narozeniny Nextfoto
Zpěvačka Tereza Černochová se na veřejnosti nějakou dobu neukázala. Zejména poté, co naposledy skvěle odtančila populární soutěž Stardance. A možná právě proto se také před Janem Krausem docela rozpovídala i o své současné postelové zálibě.

Zpěvačka, která už několik let koncertuje s kapelou Monkey Business, prozradila, že spí s vibrační kostkou u hlavy, která vydává zvuk podobný mnišskému mručení v klášteře a která má nastavitelnou frekvenci vibrací. „Když jsem to přinesla domů, vybalila jsem to tím displejem, kde se to zapíná, na opačnou stranu než k hlavě. Takže to celou dobu jelo někam jinam… pak jsem si celou dobu říkala, já jsem se tak blbě vyspala. A pak jsem přišla na to, že už týden to mám otočené někam úplně jinam,“  prozradila na sebe Tereza.

Z jejího vyprávění je jasné, že kostka má především zlepšovat spánek, ale sama zpěvačka si není jistá, zda to vůbec funguje. „Nastavíte si čas, jak dlouho chcete spát. Pro mě je ideální osm hodin. Pak se to samo vypne. Myslím, že žádné zlepšení necítím, ale časem se to určitě zlepší,“ řekla s malou nadějí Černochová.

Oblíbená zpěvačka také potvrdila, že stále pracuje u koní, kam nastoupila v covidové době, kdy nemohla s kapelou Monkey Business koncertovat, a byla by tedy bez prostředků. Tereza tehdy nastoupila jako ošetřovatelka koní ve sportovní stáji, což pro ni byl celkem logický krok. Vystudovala totiž zemědělskou univerzitu a jízda na koni patří mezi její oblíbené hobby.

„Bylo to bezvadné a vracím se tam stále. Já vždycky na pár měsíců vysadím, když hrajeme hodně s Monkey Business. Je to totiž fantastické, neboť tam člověk absolutně vypne.“ A jak taková péče o koně ve stájích v podání Terezy Černochové vlastně vypadá? „Dám dítě do školy, sednu do auta a jedu, udělám devět koní, vracím se zpátky pro dítě do školy. Tedy koně vyčistím, možná dva tři odjezdím a zbytek odlonžuju, což je takové to honění v kruhu.“ 

Svoje soukromí si ale Černochová jinak velmi hlídá a dokonce před veřejností chrání i svoji dceru Lauru. Ta ale před několika týdny oslavila osmé narozeniny, a tak zpěvačka udělala výjimku a fotku osmileté Laury zveřejnila na sociálních sítích.

Když tehdy prasklo, že je zpěvačka těhotná, bylo to opravdu veliká bulvární kauza. Nebylo totiž tehdy vůbec jasné, že by Černochová měla partnera a jak se později ukázalo, otěhotněla během náhlého krátkodobého vzplanutí, jak to později sama popsala. Nicméně dodnes jméno otce své dcery neprozradila, i když tu a tam vyzradí nějakou dílčí informaci.

 

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Tereza Černochová (@cernochovatereza)

 

Před dvěma lety v současné době zamilovaná Tereza potvrdila, že mateřství tehdy vůbec neplánovala, ale když už otěhotněla, byť s mužem, který tuto zprávu nepřijal kladně, byla šťastná a rozhodně se chtěla stát maminkou. S otcem své dcery tedy rozhodně nežije a vadí jí, že se on o svou dceru moc nezajímá. Sama Černochová prozradila, že by byla ráda, kdyby otec malou Lauru vídal častěji, protože Laura jej má ráda a potřebovala by rozhodně mužský vzor. Bohužel, Laura nemá ani dědečka. Sama Tereza si před několika dny připomínala nedožité sedmadevadesáté narozeniny svého táty Karla Černocha.

Autorský článek, další zdroj: Show Jana Krause, Instagram

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47