Agáta Hanychová potvrdila, že je těhotná. Třetí dítě, třetí otec, tentokrát je jím Jaromír Soukup

 Celebrity 
19. září 2022 10:51 / Pavla Krejčí
  32
📷
2 fotografie v galerii
V pořadu Face To Face, který se natáčel v únoru, byla Agáta zamilovaná do chirurga Andreje Se svolením Face To Face
Agáta Hanychová utnula spekulace. Přiznala, že je po čtyřměsíčním vztahu s Jaromírem Soukupem těhotná. Bývalá modelka má z předchozích vztahů již dvě děti. Každé s jiným otcem. Syna Kryšpína s hokejistou Miroslavem Dopitou a dceru Miu s hercem Jakubem Prachařem.

Kontroverzní vztah Agáty Hanychové a mediálního magnáta Jaromíra Soukupa má pokračování. Ačkoliv jim někteří štěstí nepřejí, na veřejné mínění nedbají. Dvojice nyní po čtyřměsíčním tokání přiznala velkou novinku: Agáta je těhotná.

Jejich vztahu nikdo nevěřil a kdekdo jim předpovídal brzký konec. V posledních dnech se Českem nesly zvěsti o jejím údajném těhotenství. Mnozí si mysleli, že jde jen o další fámu. Sama Agáta tyto spekulace popírala v tom duchu, že se bude muset zeptat svého gynekologa. Bývalá modelka a moderátorka však nakonec všechny překvapila, když domnělé těhotenství skutečně exkluzivně přiznala. Deníku Blesk potvrdila: „Jsem těhotná.“

Agáta se podle Blesku ke svému těhotenství nechtěla blíže vyjadřovat. Vzhledem k tomu, že je teprve v první trimestru, je to pochopitelné. Časem se však dá očekávat, že nás ještě stále "čerstvá" dvojice neochudí o detaily z jejich soukromého života.

Agáta je již zkušenou matkou. Z prvního vztahu s Miroslavem Dopitou má jedenáctiletého syna Kryšpína a z druhého manželství s Jakubem Prachařem pětiletou dceru Miu. Soukup je také dvojnásobný otec, s exmanželkou Monikou Drlíkovou vychoval syna Lukáše a dceru Natálii.

„Jsem si vždy říkala, že já určitě nebudu stejná jako máma, že já se nikdy nerozvedu a že já budu mít to ideální manželství a zestárneme spolu a budeme se držet na vozíčkách za ruku. Ups, tak to se mi dvakrát nepovedlo,“  přiznala v únoru v talk show Face To Face Agáta. V tu dobu byla ještě zamilovaná do chirurga Andreje Nikova, se kterým se rozešla oficiálně v červnu. To ještě netušila, že zanedlouho bude pod srdcem nosit další dítě, které bude čekat s dalším mužem jejího života - Jaromírem Soukupem. Mimo jiné majitelem TV Barrandov, kde má teď Agáta vlastní pořad. Již v pořadu si diváci mohli všimnout, že Agáta po boku Jaromíra přibrala, a to především v oblasti bříška, ale bývalá modelka to veřejně přisuzovala přejídání na dovolené. A ups, on to není knedlík, ale další miminko.

O svých neúspěšných vztazích Agáta promluvila již několikrát. Přiznala však, že děti jsou pro ni vším. „Největším osobním životním zklamáním pro mě je, že jsem neudržela vztahy s tatínky svých dětí. To je moje největší životní prohra. A výhra? To jsou jednoznačně děti,“ prozradila v květnu.

Novinka na jednu stranu není až tak překvapující. Sama Agáta se již dříve nechala slyšet, že by chtěla ještě třetí miminko. Promluvila o tom i pro časopis Maminka. Přiznala, že v úvahu přichází pouze vlastní dítě, adopce by nikdy nebyla schopna. „Určitě bych si ale dítě neadoptovala, protože vím, že to nedopadá dobře. Moje máma je statečná, že to udělala, já bych to neudělala.“

 

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Agata Hanychova (@agatahanychova)

 

Nezbývá než páru popřát hodně štěstí, snad jim láska dlouho vydrží! 

Autorský článek, další zdroje: blesk.cz, maminka.cz

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008